Učinila sam kosu sa svim proizvodima za odbacivanje, evo šta se dogodilo | BA.inspinre.com
Ljepota

Učinila sam kosu sa svim proizvodima za odbacivanje, evo šta se dogodilo

Učinila sam kosu sa svim proizvodima za odbacivanje, evo šta se dogodilo

 Prigušeno šminka se vratio, klizanje haljine su svuda, a ako se ne varam, vidio sam dosta platforme patike gazi niz fashion week piste. Ogromna nostalgija me je podstaklo da igraju u neke od mojih omiljenih proizvoda za kosu iz nazad u dan.

Spoiler: nije išlo tako dobro.

Moja očekivanja su razumni - na kraju krajeva, to nisu kovrdžave kose proizvode. Nisam imao pojma koliko je strašno bi moja kosa reagirati na sulfata i kako ono što je nekada bila njegujući regenerator moj više ne rade skoro ništa za moju kosu.

Počeo sam od prala kosu sa Alberto V05 Normalno balansirajući šampon i uređaj sa Suave Essentials Tropical Coconut uređaj. Je V05 je bio tako grub na moju kosu, bukvalno sam se uspaničio i gotovo napušten moje eksperiment u potpunosti. Tako sam nekada bez sulfata formule, moja jadna kosa osjetio suha i oduzeta nakon samo nekoliko kapi. Uglađenog uređaj imao leđima ipak. Morao sam da koriste puno dodati vlage, ali to košta samo jedan dolar tako, NBD. Uglađen, ako čitate ovo možemo dobiti Remixed verziju bez čunjeva, jer ovo je i dalje prilično dobro!

load...

Nepotrebno je reći, moja kosa je bila neposlušnu i curl-manje.

Zahvaljujući V05 bilo je svakako čista, ali ne na svim skokovito, hidrirani, ili zdrav. Za moju ispire sa kose Koristio sam Luster Pink Oil krema Losion za kosu.

U još jednom Epic Fail, sam kupio 'light' verzija, tako da sam prilično siguran da neće učiniti ništa za mene i moju kosu koja je svakako na debelom strani. Bio sam ugodno iznenađen da je to zapravo napravio veliki posao omekšavanje moju kosu.

U ovom trenutku mi je kosa bila potpuno čista i mekana, ali prilično curl-manje. Da li ću moći napraviti dim se dogoditi? Počeo sam s Johnson Proizvodi Ultra Sheen (aka "masti) i završio sa Ampro Pro zvukovi na moju bebu dlake. Na kraju krajeva, to je 90-ih godina "uradi.

Sve u svemu, bilo je zabavno eksperiment.

Bilo je lijepo imati atavizam trenutku, ali uhh... Po izgledu stvari, imam duge noći duboke uređaj ispred mene.

Gledati punu eksperiment ovdje:

load...