Trim ne mora biti prljava reč za kosu 4c | BA.inspinre.com
Ljepota

Trim ne mora biti prljava reč za kosu 4c

Trim ne mora biti prljava reč za kosu 4c

Nekada sam da teče od njih kao dijete. Mislim, napraviti najkraći put za najbliži mjesta ili izgovor da promeni temu. Čim neko pokušao da čarolija riječi ja bih odmah sjetiti domaći zadatak mi je bilo potrebno da završim ili veš sam morao.

Ukrasi, čovjek. Nemam drage uspomene.

Nikada nije bilo nauke podrezivanje. Ili brisanje prašine, što se toga tiče. Moje krajevima bi se izokrenuli isključuje kada su bili "loši", kao da su dijete koje je potrebno disciplinu ili drvo koje je nosio trulo voće. Nekoliko puta sam sletio u stolici frizerka, to je jednostavno pretpostavio da mi je potrebno trim da pohvalim moje svježe opušteni, ulje-sjaj-zalizana-krut, Portabella gljiva doo.

Svi znate onu govorim. Ne lažu.

load...
Zbog ovih stalne podrezivanje noćne more, nikada nisam naučio da se udružuju podrezivanje mojoj kosi sa pozitivnim ishodima.

Zbog ovih stalne podrezivanje noćne more, nikada nisam naučio da se udružuju podrezivanje mojoj kosi sa pozitivnim ishodima. Nikada nisam naučio da se poveže uklanjanje dlaka na ljubav prema vojsci 4C namotaja i njegovanje svoje potencijale. Iskreno, kada su skratili krajevima su stajali nula šanse da zadrži svoj integritet, jer nikad nisam imala konzistentan hidratantna, zatvaranje, ili duboko uređaj rutinu. Dakle, ono što se događa kada ste ostati podrezivanje bez plana nakon trim? Detinjstvu imate uho dužinu kose za život i onda se žale da vaša kosa "Samo ne raste". Par je "to ne rastu" narativ sa "Ja imam 4C prirodnu kosu i tako da nikada neće biti dugo" šteta stranci i dobro, imaš prilično zlokoban pogled trave i zadržavanje dužine u cjelini.

Evo u čemu je stvar. Podrezivanje je bitan dio vašeg rutinu za njegu kose, posebno za nas cure sa 4C kose. Imajte na umu da nisam spomenuo naučni formulu kada na vreme svoj uređenje ili poznati kozmetički salon na kojoj bi trebalo da ih dobiju. Shvatite da jer naši niti sadrže više namotaja u odnosu na druge tipove kose, [glasi: imamo MOST namotaja] našim krajevima su skloni suhoće jer sebuma ima poteškoća putuju iz našeg skalpa na dole. Moramo biti oprezni s našim rutinu vlage kako bi se izbjegle ovo. Dosljedno će suho krajevima split, slomiti ili nastati jednolančanu čvorova, a sve to mora biti obrubljen kako bi se omogućilo kosu procvat.

Da, filozofski voli svoj svici samo način na koji oni niču iz vašeg skalp je divno. To je stvarno. Ali, ako ste ozbiljno na put da zadrži pravi dužini ne one kandža tražim da vidi kroz ends- ćeš morati smanjiti, moj prijatelj.

Za sve one znatiželjan o tome zašto ja govorim podrezivanje, nedavno sam radio duboko trim od 1,25 inča. Raščešljavanje je postajao smiješno i ispucale vrhove su bili posvuda. Pokušao sam izbjeći sjednicu sprovođenjem "search i uništiti", ali kada 8 od 10 niti pogledao Cray, odlučio sam da ih odbacimo i dam namotaja novi početak. Tako mora biti. Gangsta s njim. Razgovarajte sebe kroz proces ako morate, ali se to uradi. Vaš kalemova će ti se zahvalim.

load...

Rezultat? Manje čvorova. Manje zapetljavanje. Manje prolivanja. Više punoće. Najbolji dio je da će u narednih 4 mjeseca, da kosa će rasti vratiti. Ali ovaj put, to će izgledati divno.

-Jamillia

load...