Slatka dodaci za kosu za ružne vremenske prilike | BA.inspinre.com
Ljepota

Slatka dodaci za kosu za ružne vremenske prilike

Slatka dodaci za kosu za ružne vremenske prilike

Zima je tu i sa njim dolazi i blues zime kosu. Između hladnog vremena van i topline sušenje unutra, to će biti teško zadržati kosu sretna i zdrava. Mnogi od nas će ići trasa jednostavno postavljanje kosu i dalje ove zime koja može biti dosadno. Ako želite da zaštitite svoju kosu bez žrtvovanja svoj stil i divatude, zatim pročitajte na za te stilski ukrasi za kosu kako bi vam zima šik.

Ljubaznost Urbanexcess.com

Saten postrojilo šešir

Ako želite da zaštitite svoju kosu i ostati sladak ove zime, ne gledati dalje nego dobar šešir. Za više casual izgled, ići na jarkih boja, BEANIE kapicu sa puno dizajna. Ako želite da se više formalno, pokušajte beretku sa dekorativnim detaljima kao cvet ili neki sjaj. Šta god da izaberete, pobrinite se da je šešir je obložena satena da bi vaše lokne hidratizirana i spriječiti ih od je maznuo na vunu.

load...

Urbanexcess.com; 9 €

VIŠE: 5 Boja alate potrebne

Ljubaznošću BrendaLizBoutique preko Etsy.com

Uha Grijači

Budimo pravi - postoje trenuci kada je masovnost kosu jednostavno ne može stati pod kapu ili konjski rep ili punđu izgleda čudno štrči iz leđa. Kada tih dana muvam, ne pate tiho sa zamrznutim ušima - ulagati u uhu grijači umjesto.

Za Vas kovrdžav koji ne znaju o čemu pričam o, uha Grijači su široke vunene trake za glavu koje imaju za cilj da se nose preko ušiju da ih zadržati toplo. Oni omogućuju vam da toplinu iz šešira bez upropastiti "uradi. Ako ste kovrdžave koji uživa malo DIY, onda možete čak šijem u nekim satenskim obloge.

Etsy.com po BrendaLizBoutique; 13 €

VIŠE: Sezonske šalovi za Curls

Ljubaznost Schoodie.com

Kapuljačom šal

Ovo je jedan relativno nov i savršen je za kovrdžav koji nisu u pribor i ne žele da naprave frku. Kapuljačama marame pružiti najbolje od oba svijeta držeći vrata toplo i dajući vam kapuljačom za one neočekivane snježne padavine, ili kada želite da zaštitite svoje lokne od vjetra.

Schoodie.com; 42 €

VIŠE: The Real Satin Bonnet

Ljubaznost coast-stores.com

Sparkle i glitter

Zima može biti tako sivo i dosadno s kraćim dana, sniježne oluje i strašna gripa. Ali samo zato što je zima je sivilo, does't znači vaša kosa mora biti, čak i ako ste stavili ga i dalje u zaštitnu stilu. Dodati neke pizzazz na svoj 'ne, dodati pribor ili dva. Ali ne samo običan cvijet ili luk, ići na bilo koji i sve što sija i GLITTERS. Sjaj dodatnu opremu oponašaju sjaj snijega, a sve sjaj i glam treba da pomogne sve dugoročne zaštitne oblikovanje ići na duže staze, a ne dosadi.

Coast-stores.com; 15 €

Ovo su samo nekoliko načina da accessorize tokom zime ostati topla i moderan. Kako se accessorize? Udio u komentarima ispod teksta.

load...

VIŠE: Top Fall Hair Accessories

load...