Skriveno u porastu: Lorde | BA.inspinre.com
Ljepota

Skriveno u porastu: Lorde

Skriveno u porastu: Lorde

Selfiji ne odlaze u skorije vreme, i to je činjenica. Postoje #SelfieSaturdays koji podstiču sve Instragram da biste snimili fotografiju svoje vikend ljepote, ljepote i mode blogera koji su ozbiljno napravio karijeru od uključivanja kamere nazad na sebe, pa čak i članke koji akademski pitanje dobre, loše i tak fab razloga zašto selfije može ili ne može biti dobro za samopouzdanje.

Generacija Y je opsjednut uzimanje ličnih PIC-a, a time se više ne smatra uštogljeni ili samo-opsjednut. Za bolje ili gore, selfi izgleda tu da ostane i baš kao i sve one koji su dali imena za sebe u prošlosti držeći se ili potpuno izbjegavanje najviše trendi nastojanja kulture, ličnosti su također odvedeni u naviku.  

Miley Cyrus je ozloglašen za nju twerk, i njenu sposobnost da snimili autoportret njega (to je Gen Y talenat tamo) i Rihanna dobiva tisuće retweets svaki put kad pronađen autoportret (obično bez pantalone ili odjeća u cjelini). Ali postoji jedna Gen Y'er koji je, kao i mnogi od najpoznatijih i najcjenjenijih u povijesti, izbjeći trenutni trend, odlučivši umjesto toga za anonimnost i kontrolisano, iako jedva postoji, javni imidž: Lorde.

load...

U stvari, ne samo da Lorde, aka 16-godišnja Ella Yelich-O'Connor, ne uzima ili post selfije, ona je također prilično umorna od repera stalno govorimo o novcu. Plus, za jednu javnu sliku da ona ima, ona je odlučila da preuzme nakon kraljevske figure i David Bowie podjednako u odabiru fotografija sa torbicom. Da, to je pas.

Sve u vezi 16-godišnji Ella, koja se po pozornici ime Lorde, je anomalija za svoje generacije. Sa prirodnim make-up izgled, crnu haljinu koja je skoro pokriva cijelu njeno tijelo i prirodna kosa na boot, Lorde je uvjeren mlada žena u stanju da vidi ironiju u kulturi njene generacije.

Ona doziva repera u njenom hit singl Royals, rekao: "Nikad nisam vidio dijamant u tijelu. Crystal, Maybach, dijamanata na ručni sat, mlaznih aviona, otoke, tigrovi na zlatnoj uzici". Tek kasnije se vratiti na pitanje novca, puštajući je da publika zna da je shvata da je sve o fantazija. 

Odmakla? Da. Ali to ne znači da ona nije u podesite sa svojim vršnjacima. Prema Interview magazina, Lorde objavio Royal preuzeti na svoje fanove, s obzirom da su ljudi stariji od nje nemaju kreditne kartice, a ona želi da budu u stanju da slušati bez obzira na tu činjenicu. Razgovarajte o razmišljanju o svemu.

Sve u svemu, ograničena izloženost web Lorde i bukvalno jedan pušten fotografija zapanjujuće za ovog vijeka web opsesija da centri oko životnih dokumentacije online. Ali Lorde je prepametan za to - žele stvoriti sliku da ona može kontrolisati svaku fotografiju, pjesmu i spot za javnost. Djevojka je na dobrom putu da Standout zvezde - a to je prilično jasno da za razliku od onih koji su došli pred njom (aka Taylor Swift), te kovrdže ne idem nikuda.

Provjerite da joj je jedan Royals ovdje, besplatno.

load...