Šetnje za zavese su najveći trend pada kose, prema pinterestu | BA.inspinre.com
Ljepota

Šetnje za zavese su najveći trend pada kose, prema pinterestu

Šetnje za zavese su najveći trend pada kose, prema pinterestu

Izvještaji trend u, a prema Byrdie, izraz "zastor šiške" je do 600% na popularnim društvenim medijima kao Pinterest. Iako se čini upadljivo sličan na drugu stranu-swept bangs, ovdje je glavna razlika: a srednji dio je stvoriti kako bi se postigla izgled. Opisao kao "swoopy i srednjim Parted" Thae stil je poznat po tome "ogrnuti dole sa svake strane da uokviruju lice." Još jedna odlična stvar za prirodne wavies i kovrdžav širom svijeta kako se dobro zavjesa šiške raditi sa teksturom.

Razgovarao sam s našim glavni urednik, Cristina (@cristinacleveland), koji je spreman da u potpunosti rock zastor udari trend na nju valovite-kovrdžava kosa ove sezone. Evo šta radi da zadrži trenutnu šiške režim koji kao laku i minimalne moguće.

Photo by @jennellgordon

Brzo slom:

 • Scrunching je bitno, pogotovo ako imate labavija pregib obrazac
 • Koristite malu količinu styler odozdo prema gore
 • Izbjegavajte korištenje topline (općenito, ali posebno na šiške!)
 • load...
 • Pin curl šiške sa šnalica popraviti nakrivljen komade i spriječiti frizz
 • Pokušajte clip-u šiške prije nego što je počinio na izgled

Styling hack za savršen zavjesa šiške

"Samo sam koristiti vrlo, vrlo mala količina bilo koje Styler ja koristim na ostatak kose (što je drugačije svaki dan ovisno o mom raspoloženju, vremenu, i gdje sam u svom nedelje pranje)", kaže Cristina. "Ja SCRUNCH moje Styler kroz kosu odozdo na gore, i poviti sve što je preostalo na rukama kad završim u šiške. Ako slučajno stavio previše Styler na njih, ja SCRUNCH ubrusom za uklanjanje nekog proizvoda ".

Na maintaing zdrav šiške

"Ja obavezno očisti i stanja ih baš kao i ja ostatak moje kose, inače bi mogli završiti gledajući masnih pred ostatak moje kose nema. Također sam izbjeći koristeći bilo topline na njih. Ako izgledaju nakrivljen I ne koristite curling štapić da ih popravimo, umjesto da sam ih samo mokro sa sprej bocu i prst zavrtite ih ili zakačite ih uviti sa šnalica da ih postaviti. "

O vođenju kovrča i flyaways na odstojanju

"Velika je stvar o zavjesa šiške je da možete ih podijeliti na sredini terena, tako da oni nisu u potpunosti na licu cijelo vrijeme onako tup šiške su. Što se tiče kovrča ili flyaways, prst twirling ili pin provukao ih pomaže u sprečavanju frizz i flyaways. Reći ću ipak, da bez obzira na ono što oni su i dalje lupa, tako da ako ne možete stajati osjećaj kose na licu onda to smanjenje nije za vas. Da li ono što sam učinio i pokušati clip na šiške prvo da vidim da li može stajati prije nego je počinio na rez! dobio sam savete od naših stažista Kiana (na slici dolje) šta da očekujem prije nego što sam napravila rez. Predlažem vam da pročitate njen članak šta trebate znati prije nego što pokušate Curly šiške. "

Zanimaju me ljuljanje zavjesa šiške?

U SHOPNaturallyCurly, imamo puno proizvoda posvećen dajući svoj lokne svu slobodu koja im je potrebna. Evo nekih Faves za wavies i kovrdžav ljuljanje šiške:

 • DevaCurl Wave Maker Touchable Tekstura Whip radi upravo ono što kaže: napraviti svoj valovi više nedodirljive, a ne hrskavu ili hrskavi.
 • load...
 • Ouidad Advanced Climate Control Defrizzing šampon pruža valovite za kovrčavu kosu s čistim škriljevca za stajling.
 • Ecoco Eco Pro krema za oblikovanje gel Play N 'Stay vam omogućuje jednostavno manipulirati šiške na jednu stranu, a ohrabrujući ih da udobno ostati na mjestu.
 • Dippity-Do devojke sa Curls Curl-Boost sprej pomaže da se stvori više tijelo mlitavo ili fine kovrčava kosa

Već ih ljuljanje? Postavite svoj autoportret na našu Facebook stranicu!

load...