Serija zlata Pantene teži da osnaži prirodne svrhe. Jesi li tu zbog toga? | BA.inspinre.com
Ljepota

Serija zlata Pantene teži da osnaži prirodne svrhe. Jesi li tu zbog toga?

Serija zlata Pantene teži da osnaži prirodne svrhe. Jesi li tu zbog toga?

Nema sumnje da je pokret prirodna kosa se uzima kosa industriji oluja i ohrabrivanje žena da rock svom prirodnom rođen krunu, neapologetski. Velike kompanije kao što su Pantene i Dove su zainteresovani za postizanje prirodnu kosu zajednice prelaskom svoje marketinške da bude više inkluzivno i kreiranju proizvoda za opušteno i prirodne kose. 

Pantene ove sedmice predstavio svoju kampanju Gold serije sa impresivnim i snažan komercijalni sija svetlo na sve prekrasne stilove od prirodne kose. Onog trenutka dugo video prikazao mnoštvo žena svih uzrasta, tonove kože i tekstura grli svoju kosu koja je izvor samopouzdanja. Iz skulpturalnim podignuta kosa, obiman kovrče, i hrabar AFROS, da nervozan Bobs i upečatljiv dredove video pokazala svu dinamiku od prirodne kose koji su ignorisani tako dugo mejnstrim medija. Da ne zaboravimo o osnaživanju izgovorene riječi koja dijeli naše putovanje kako smo ohrabreni da se prilagode našim standardima ljepote da se uklopi u. "Mi smo ponosno rođena sa kosom koja raste jaka kao oluja i ne odgovara na ljepotu norma to nije naš. Jer da li ćemo izabrati da nositi opušteno ili prirodno, svaku vlas je svedočanstvo naše povijesti. To nas čini jačim ", zaključuje narator. "A jaka je lijepa."

load...

Bez daljeg odlaganja, pogledajte video ispod. 

Cijenim njihov poetski prezentacija predstavlja oda naše afričke povijesti i kako smo pretvorili našu bol na vlast, ali društvenih medija reakcija na pitanja kampanje namjere ovog brenda. Onoliko dugo koliko se sjećam Pantene je predstavlja pravo i uglađen kose, a promjena je Naturals prosjačenje pitanje: da li oni pokušavaju doći do prirodne kose zajednica jednostavno za monetarnu svrhe?

KOMENTARI NA REFINERY29

KOMENTARI s YouTubea

KOMENTAR IZ TWITTER

Bez obzira na to, reprezentacije stvarima i to je važno za sve žene da budu zastupljeni u medijima bez obzira na boju kože, kose teksture ili starosti. Iskreno se nadam ove mainstream kompanije mogu iskoristiti svoje platforme redefinirati standarde ljepote i osnažiti sve žene vole kože su u.

Pokret prirodna kosa nije trend. Ovo je naš način života. Ovo je naša istorija.

Koje su vaše misli? Hoćete li biti isprobavanje Pantene Gold serije?

load...