Šarene torbe za vreću za plažu | BA.inspinre.com
Ljepota

Šarene torbe za vreću za plažu

Šarene torbe za vreću za plažu

Pakujte

To je to doba godine kovrdžav! Sunce sija, miris jela sa roštilja zadržava u vazduhu, a plaža je ključno mjesto za ljeto. Uzimajući putovanje do plaže je uvijek zabavno, međutim, još uvijek imate da zaštiti one namotaja. Tip 4 kosa treba puno TLC i vlage. Ove osnove će vam omogućiti da imaju neke zabave na suncu ne zanemarujući dragocjeno namotaja.

Koils by Nature hidratantni Shealoe Creamy regenerator

Prije uzimanja kupanje (naročito u hlorisanu vodu), to je najbolje da se prijave uređaj na mokru kosu. Primjenom uređaj će zaštititi vašu kosu od oštećenja hlora. Hlor može oduzeti vlagu iz kose koja može izazvati sušenje i oštećenja. Ovaj uređaj sadrži shea maslac, koji će zadržati svoju kosu hidratizirana. Vitamini i minerali su također uključeni da bi vaša kosa zdrava.

load...

Stablo Naturals Rice Flower & Shea koji se ne ispire

 

Ouidad zaštitu od sunca Sunce i sporta Leave- regenerator

Aloe vera gel

 VIŠE: DIY Domaći Aloe vera gel

Carol kćer Tui hidratantna ulje za kosu

Šešir za sunce

load...

Kosu Šal

Ne baš u šešire? A šal će učiniti trik. Opet, štitiš kosu dok gledate nevjerojatan. Kosa marame mogu se kupiti na lokalnoj prodavnica ljepotu. Feeling lukav? Idu u vašu lokalnu zanatske radnje i pregledavati različite obrasce svile. Odabrati onaj koji nadahnjuje i pitati predstavnik prodavnicu da smanji obrazac na veličinu po svom izboru.

Šarene Bobby Pins

DevaCurl Deva ručnik

 VIŠE: Kako suhu kovrčavu kosu

Travel-Size Kontejneri

Stavi svoj omiljeni uređaja, ulja i gelovi u kontejnere putovanjima veličine i baciti ih u svoj torbu za plažu. To je zgodan i omogućava vam da dovedete svoje omiljene proizvode svuda sa sobom.

load...