Šarene kape koje želite da nosite ove jeseni | BA.inspinre.com
Ljepota

Šarene kape koje želite da nosite ove jeseni

Šarene kape koje želite da nosite ove jeseni

U Londonu, to znači povećanje kiše, vjetra i hladnog zraka, a sve često dovode do zastrašujuća loši dani kosu! Dok nas kovrdžav upravo zbog borbe ljeta vlage, sada imamo potpuno novu sezonu da osvoji! Srećom, uz pomoć neke sjajne crnkinji poduzetnika, sada imamo neke velike mogućnosti šešir napravljen posebno za nas kovrdžav koje možete izabrati, kada je potrebno da sakrijete svoj uvojcima na loš dan za kosu.

Instagram je postao odličan alat kada tražite najnovije modne trendove, a mi smo ga koristili za primećen neke popularne kovrčave djevojke što nam žele dati sljedeće jeseni šešir trendove probati. Koristite ovo za svoj sljedeći šoping.

SLAP Hat

Foto ljubaznošću Grace Eleyae

Ovaj kapicu nalik šešir je nevjerojatna za hladnije jesen vremenu, pomažući kovrdžav bi zaštitili svoju kosu zahvaljujući satena postavom, koji sprečava trenje, kovrča, i drži vlagu zaključani u! Izvlačenje SLAP Hatis kao nosi trendi haube ceo dan. Grace Eleyae ima veliki izbor boja za jesen, od crne do Nude do ružičaste.

load...

Foto ljubaznošću @chelliscurls

Svile ili satena marama za glavu

Dodajte pop boju u svoj ananas ili kovrdžava bun sledeći put kada krenete pomoću satena ili svile maramu. Ponekad, volimo da i dalje imamo kovrdžave završava se na ekranu i štiti naše dužine, tako da je ovo odličan način da imaju najbolje od oba svijeta. Ovaj stil je bio popularan na Instagram u zadnje vrijeme s imenima kao što su @Chelliscurls stvaranje raskošnih kovrčava frizura sa njima. Možete odabrati 1 od ovih gore u lokalnoj ljepotu radnju ili Amazon.

Turban

Turbane ili marame vezan poput turbana, su odličan način da biste dobili potpunu pokrivenost za te dane kada treba sakriti loš dan za kosu od rubova do kraja! Ovaj stil je popularan među blogerima kose i Celebs isti! Ruby Sampson Headwrap je još jedan od svile postrojeni dragulj savršen za loše dane kosu da ubije i zaštititi. Za puni pada mode efekt, jedina stvar koju treba da stil je vaša ivica.

Backless kapa

Beyoncé hit nokat na glavu sa ovim! Ovaj šešir digli prirodnu kosu uglu Instagram, kao što smo svi kao da je napravljen posebno za nas! Za one od nas koji vole kapu i snapback izgled ali iskreno nikada ne može dobiti od 1 do odgovara svim našim kovrče, on Ivy Park backless kapa omogućuje soba za njih da diše.

Foto ljubaznošću Ty Lauren

Fedora

Ništa ne kaže Fall više od fedora. Kao jesen / zima stigne vidjet ćete sve više i više ovih postavljen na gram, oni su dio klasičnog Fall sezone izgled. Odličan način za rock ovu kapu ako imate jače kovrče je da se stvori 2 pletenice (Beyonce stil) ili nositi na vrhu twist ili pletenicu od tako da je lakše da se uklopi oko kovrče! Dobiti jedan na Amazonu sada.

Sada imate 5 šešire savršen za jesenju sezonu - oni nisu samo odlični za stil, ali budi praktičan za kosu! reći

load...