Proizvodi se i ja delim i volim | BA.inspinre.com
Ljepota

Proizvodi se i ja delim i volim

Proizvodi se i ja delim i volim

Moj muž ima Locs i uvijek nađem ruke u moj proizvod zalihu. Svaki put kada odem da me uhvati za omiljene proizvode uvijek smatram da su pri kraju. Isprva, mislio sam da je bila teška ruku kada je došao u svoje proizvode, a kasnije sam saznao da je to zapravo moj muž šunja u moju zalihu i korištenjem proizvoda na sebe. Nisam znao da je moj muž volio neke od istih proizvoda koji volim. Evo nekih od naših omiljenih proizvoda.

Creme prirode raščešljavanje i uređaj koji se ne ispire 

Idemo kroz boce ovog odsustva u uređaj mjesečno. Ne samo da smo oboje ga koristiti, ali ja ga koristiti i na kosi moje kćeri kao dobro. Volim ovaj ostaviti jer ostavlja moja kosa meka i laka za upravljanje. Moj muž voli miris i voli kako se drži za kosu hidratizirana. Moj muž mi je rekao da ima Locs je ponekad vrlo teško držati kosu hidratizirana. On koristi odsustvo u dnevnom jer želi skalp da napreduju i kosa mu da i dalje ostanemo zdravi.

load...

Creme prirode Perfect Ivice Extra Hold Edge Control 

Novi rast da je moj muž dobije sa svojom Locs je ludo. Tih dana kad je moj muž ne može dobiti u salon da se kosi retwisted, on uvlaci u moju zalihu i koristi moje kontrole ruba. On voli način Creme kontrole ruba prirode miriše, i daje mu kosu čekanje. On će ponekad koriste ovo ponovo okrenete neki od Locs u ispred svoje kose. Ili na slick dole neposlušnog novi flyaways rasta.

EDEN Bodyworks Citrus Fusion Osvježavajući sprej

Novi EDEN Bodyworks Citrus Fusion Osvježavajući sprej je i novi klamerica u mom domaćinstvu. Ovo je još jedan proizvod koji koristim na kosi moje kćeri kao dobro. Mi volimo ovaj proizvod zbog svoje dvostruke namjene za kožu i kosu. To je tako umirujuće na kožu, i ostavlja kosu sjajnom. Volim da koriste ovo doteram moj drugi dan kosa i nakon što sam izaći iz tuš-kabine. Malo sam na sprej, a koža mi je tako sjajno. Moj muž voli da ga koristiti za osvježiti svoju Locs ujutro. Rekao mi je da on koristi ga jer je vrlo lagan i miriše.

Budite Kekoa Tamanu ulje Blend

Ovo ulje je jednostavno zapanjujuće. BE Kekoa Tamanu ulje i 100% certifikatom, čist, terapeutski razred (CPTG) eterična ulja po vašem izboru. Za moju spoj, izabrao sam lavande i Hawaiian sandalovine. Moj suprug misli da je ovo ulje je jedan od najboljih ulja da je pokušao. On ga koristi na svom vlasišta za sprečavanje suho vlasište. Ovo ulje ima toliko svrhe. Možete ga koristiti na koži kao dobro. Moj muž ima stvarno suho noge, a ovo ulje je bio spasilac za noge. Ja koristiti ovaj proizvod na skalp, ja sam također koristio kao pomoć pri strije, i na mojoj koži. Ovaj proizvod je nedavno uveden u nama i ostat će jedan od naših omiljenih ulja i sveti gral.

Da li vi i vaš boo udio proizvoda? Koje ti voliš?

load...