Probao sam novu brendu za negu gabrielle sindikata i to je ono što sam mislio | BA.inspinre.com
Ljepota

Probao sam novu brendu za negu gabrielle sindikata i to je ono što sam mislio

Probao sam novu brendu za negu gabrielle sindikata i to je ono što sam mislio

Dakle, ja sam pop kulture fanatik. Sada, ja kažem sa odbrana ne kupujem svaki i sve što se osoba stavlja na tržište, ali ja sam otvoren za pokušavaju nove stvari. Moj omiljeni glumica, Gabrielle Union nedavno pokrenula svoju "Flawless njegu kose" linija koja je ona promovira za nekoliko mjeseci na Instagram. Ono što privlači me isprobavanje brend bio Unije sve teksture, all-inclusive mantru da udovoljava njenim raznolikim bazu fanova.

S obzirom da je nedavno pogodio Ulta police u aprilu, htio sam da budem prvi koji će ukrasti moje ruke na to ovdje u Chicagu. Koristio sam online web stranice kako bi pomogli mom kupovina od ove linije može pohvaliti deset različitih vrsta proizvoda za sve korisnike njegu kose. Koristio sam joj "dobiti look" vodič za kupovinu koji najbolje odgovaraju mojim potrebama stil koji je izjavio: "hrabar, labave kovrče." To je snimljen u mraku datom imam 3B kovrče i volim svoju kosu elastična i zapetljano, ali ja je za to u svakom slučaju.

load...

Prvo i najvažnije, Trebalo mi je šampon za moje kovrče, a lokacija preporučuje šampon, koji je "siguran za prirodno i opušteno kosu svih tekstura", može pomoći u sprečavanju pucanja, pružaju vlagu i sjaj. Divno je u mom dlanu, u najmanju ruku. Ima kremasti zlatnu nijansu sa nekim pahuljicama sjaja i miriše kao zemlja mješavina ulja argana i avokada unutar njega. Nisam imao sipati veliku količinu, i teksturu učinio izgraditi bogatu pjenu na kosu. Imao je čak i dosljednost koje su izgledale moje kovrdže cijeniti.

Kada sam se preselio na zaglađivanje, bio sam iznenađen da je vrlo gusta konzistencija da odraz šampon sa zlatnim, pijesak ton nijansama. Obećava da će "ojačati i ukroti" neposlušnu skloni i oštećenu kosu. Može se pohvaliti istu kombinaciju argana, avokada i PeaProtein tako miris je gotovo identičan i da je u skladu sa brendiranje. Nisam osećam prolazi kroz moje uvojke više nego što sam se dopao kod pranja, ali čekali da vide ukupnim rezultatima. Kada sam završio bio sam zadovoljan sa cjelokupnim sjaj moje kovrče koje sam pripisuje mešavinu ulja u oba šampona i uređaj. To je vjerojatno jedan od prvih uređaja sam koristio od tržišta prirodnog za njegu kose koji je ostavio mi je kosa sjajna, bez dodatnih proizvoda, tako da sam stvarno poštovati to.

Konačno sam završio skinem pogled nakon puštajući da se osuše sa tretman ulja koja "je bez silikona 5-ulje spoj koji hrani, uslovi i sprečava lom, dok pružajući intenzivnu hidrataciju." To je mirisao na tropskom otoku u mom dlanu, a jednom opet je imao u boji nijanse da se osećam kao da sam imao zlata u ruci. Mislim da je ovo dodao dodir zahvaljujući Gabrielle je privlačnih za bilo kojeg korisnika i ne razlikuje od standardnih-belih / žuta često vidimo u proizvodima bez obzira na sastojke. Iako sam nije bio potreban dodatni sjaj, koristila sam ulje na mom krajevima i scrunched moje lokne da mu daju definicije.

Jedna od nuspojava proizvoda je da su moji kovrče bile mnogo labaviji, a ne kao što je definisano kao što bih i siguran sam da je to zato što je proizvod je značilo da ukroti / glatka neposlušnu kosu u odnosu na što kovrče specifičan. Je uređaj nije bio toliko jak u davao kovrče odskočiti, definicija ili mekoću pa nisam da ih rekondicioniranja sa svojim redovnim proizvodima post-tuš i omogućava da se proizvod osuši u mojoj kosi.

load...

Sve u svemu, za cijenu tačka koja iznosio je oko 65 € za tri proizvoda, ne bih uložiti ponovo jednostavno zato što nije pregib određenu liniju koja caters za moju kosu na način da je moj uvojci odgovoriti. Na nevjerojatnih 20 € po proizvodu to je investicija i rizik da bilo njega kose korisnik uzima u isprobavanju novih proizvoda na tržište. 

Da li ste pokušali Flawless Gabrielle Union? Ako je tako, podijeliti svoje iskustvo s nama u nastavku.

Šta je sljedeće: Saznajte mojoj listi za kupovinu prirodne kose Proizvodi 

load...