Prirodni događaji za kosu: Curly girl speed u Njujorku | BA.inspinre.com
Ljepota

Prirodni događaji za kosu: Curly girl speed u Njujorku

Prirodni događaji za kosu: Curly girl speed u Njujorku

The Big Apple je video je popriličnu događaja prirodne kose, ali naredne sedmice je Curly Girl Collective je posluživanje novi spin o tome kako spojiti kovrčave zajednice ", Curl Crush: a. Brzina dlake događaj za Vaše Kinks i zavojnice"

Ne znam šta to znači? Pa, mislim da speed dating sastaje Meetup sa grumen #naturalhair na vrhu. To što se dešava utorak 6. Decembar 7 do 10 časova u Taj Lounge.

Fokus događaj će biti okrugli brze vatre jedan-na-jedan put predvodio Curly Girl Collective provodadžija. U ovoj seriji "brzo i razigran 'termin'", polaznici će imati priliku da postavljaju stajling pitanja i dobiti njegu kose savjeti od kolega kovrdžav kao i neke od NYC je kovrčava ikone.

load...

"Samo smo hteli da uradimo nešto drugačije", objasnio je Charisse Higgins, CGC direktor poslovne strategije. "Mnogo događaja prirodne kose su samo mikseri, ali željeli smo dati ljudima jedinstveno iskustvo."

Značajni prisutne da ćete biti u mogućnosti da se malo kovrčava QT sa uključuju Dickey Hair Pravilnika, Karen Tappin Karen Body Prekrasan, Christina Brown LoveBrownSugar, stilista od Tina Pearson salon, vlogger ChescaLeigh, bloger Renae Bluitt In Her Shoes, i više!

Od Curl Crush do Curl prijatelja.

Je Curly Girl Collective je grupa od šest žena koji su došli zajedno kako bi stvorili dinamičan planiranje događaja i izgradnju zajednice tima. Njihova lansiranje događaj, koji je održan u maju 2011. Godine privukao više od 300 polaznika koji su uživali stil, manikir, i velike nagradne igre i lutrije.

Kao CGC drugi događaj ", Curl Crush" ima za cilj produbljivanje i jačanje obveznica zajednice prirodne kose stvaranjem prostora za namjerno i intimne razgovore.

"Ja se radujem osjećaj dinamične energije u sobi; žena iz svih različitih uglova grada dolaze zajedno da podijele svoje kose putovanja, ljubavi svoje prirodne ljepote, i osnažiti i ohrabriti jedni druge", akcija CGC strateška partnerstva direktor Gia Lowe.

Ako ste ikada hteli da pitate stranca na Meetup o njoj tehnikama stila, njena rutina, ili čak i kada je dobila cipele, ovo je savršen način da se pretvoriti Curl Crush u novu Curl prijatelja.

Žele više?

Pratite Cassidy mjesečno Curl Trenutno ažuriranje i dobiti sve informacije o Meetups svakog mjeseca!

Krenite u Curl Fun!

Svi su dobrodošli na ovaj besplatan događaj, ali RSVPs su obavezna. Ako ste zainteresirani za pohađanje, pobrinite se da zadržavaju svoj prostor.

load...