Prirodna terapija kose | BA.inspinre.com
Ljepota

Prirodna terapija kose

Prirodna terapija kose

Kao što raste naše namotaja, kovrče i Kinks, neki od nas može naći sebe doživljava osjećaje nikada nismo imali sa ravna kosa. Ako u bilo kojem trenutku bili zbunjeni o njima nastavite sa čitanjem da vidim da li se uklapaju u neku od kategorija ispod i dobiti besplatan kosa terapija sjednice.

Prirodne kose Therapy

Frizer-a-fobija

Strah da one oblikujete kosu od frizera.

Dijagnoza:

Oh izgledaju to je frizer! Ako ta fraza je vas izbiti u hladan znoj i potražite najbliži izlaz onda možete samo da frizer-a-fobija. Ovaj sindrom je nedavno dijagnosticiran jedan i proizlazi iz zastrašujuće priče frizera koji su mnoge kovrdžave pogrešno. Jednom priča počela da kruže forumima prirodna kosa oko frizera koji razvezane od korena do kraja na suhu kosu, ne koristi za zaštitu od toplote prije prženja kosu svog klijenta i uzeo naturals od dužine grudnjak trake TWA činilo kovrdžav svuda počela da postanu umorni od stilista koji jasno da nema pojma o tome kako da se brinu za našu kosu. Ali, ono što je zaista zapečatili dogovor je bio kada kovrdžav počeo da progovore o tome lukav frizera koji teksturiranih svoju kosu pod maskom "tretman uređaj '. Nakon toga, mnogi naturals tvrdi da nikada neće kročiti u salonu.

load...

Tretman:

Dok je važeća strah od neutrenirane frizer moramo shvatiti da nisu svi frizeri su slični. Postoji mnogo dobro obučeni stilisti koji su napravili velike napore da postane znanje o našim jedinstvenim tipovima kose i naučite kako da oblikujete kosu. Istraživanje je vrlo važno kada povjeravanju kosu u ruke stiliste tako prije rezervacije svoj termin ići na forumima i pitati kovrdžav koji radi svoje kose? Također, pobrinite se da imate konsultacije sa svojim stilista prije nego što svoj termin tako da imate priliku da se roštilja da saznam da li znaju šta rade.

VIŠE: Kako naći dobar Curly Stylist 

Ruka u sindrom za kosu

Nemogućnost da se prestati igrati sa svojim nazad.

Dijagnoza:

Ako se neki od naših Fros mogli govoriti da će nas vjerojatno reći da prestane igrajući se s njima. A twist je danas, pletenicu sutra i moj paket je stigao pa iako sam oprati i stilu jutros Moram da operem i Restyle ovog popodneva. To ponekad može biti previše. Neki naturals samo da ova ljubavna afera sa svojim frizerski uključujući i mene. Ali čak i ja priznati da ponekad moram da napravite od ogledalo i stavite Denman četku dole da spasim loše niti.

Tretman:

Prvo morate priznati da igra okolo sa kosom previše može oštetiti tako ako jednostavno ne može odoljeti a zatim pokušajte stavljajući ga u zaštitnu stil za neko vrijeme da ga pusti na miru.

VIŠE: Kako prepoznati ako imate ruku u kosa sindrom  

Proizvod Junkyism / Hoarding

Impulsivna kupovina ili skladištenja proizvoda za njegu prirodne kose

Dijagnoza:

Vidi, znate sami. Ti si kovrčava koja je iskoristila svoju ormaru u ormar proizvoda i onaj čiji proizvodi sada su prelili strane njenog muža od ormara kupaonice. Ne možete pomoći, ali pregledavati kosu prolaza bilo kojoj prodavnici odeš u, a ti si uvijek na vreba za proizvod za eksperimentisanje. Ako ne postoji ništa što niste probali onda si narkoman proizvod.

A Hoarder, za razliku od narkoman proizvod, kupi dosta ili velike količine istog proizvoda. Ako imate dovoljno svojih omiljenih proizvoda da te vidim dobro u stare dane pa čak i pokrenuti svoju ljepotu snabdijevanje prodavnicu sa onim što već tada možda samo pate od ovog.

load...

Tretman:

Iskreno, ja ne mogu da sudim, jer znam da ako sam živio u SAD-u i imao pristup svim proizvodima prirodnu njegu kose Verovatno bi sada švorc. Bio bih beskućnik, ali bih imao flyest kosa je ikada postojao. Tako da znate šta? Dokle god možete platiti svoje račune onda nastaviti eksperimentirati. Isprobavanju novih proizvoda samo zato što "je vjerojatno najbolji dio o tome prirodno.

Što se tiče gomilanja, ako znate da treba svoj omiljeni proizvod treba prekinuti biste imali dovoljno veliku zalihu da te zagrlim gotovo za godinu ili dvije onda smatraj se uoči utakmice. Ali, ako boce proizvoda industrijaliziranih veličine raste prašine u svojim ormarima, jer ste od tada, onda možda želite da sačuvate svoj novac i investiraju u manjim veličinama.

Blog i YouTube-atitis

Stalne potrebe da se uključi u online prirodnoj zajednici kosu

Dijagnoza:

Ako ne postoji blog ne znate o, YouTube kanal niste pretplaćeni, forum nisi pridružio i vi bili prisutni od početka do kraja drame prirodne kose na stranici za 200-plus forum navoj; onda mogu biti u preduboko i pate od blog i YouTube-atitis. Ali ti se ne mogu kriviti jer je prirodni svijet kosa može biti zarazna. Počnete da provjeriti što je novo na jedan blog i YouTube kanal i samo nekoliko klikova kasnije su prošli sati. Plus sa stalnom pojavom novih YouTubeano i blogera uvek postoji neko ili nešto novo za vidjeti.

Tretman:

Znam da je teško, ali ako YouTube i blog surfanje vas vodi daleko od rada škole, spavanja ili životu uopšte onda morate naučiti da umjerena vaše vrijeme provedeno u online kovrčava svijeta. Dakle, ako trebate, vreme sebe i naučiti kada reći kada.

VIŠE: 15 YouTubeano na koje treba obratiti Right Now

Guru Obsession

Neprirodno zaljubljenost sa prirodnim guru za kosu

Dijagnoza:

Čini se kao da su neki od vas su proučavali neke od popularnih prirodnih gurua godinama, imaju napredne stupnjeva u njima, i postali vodeći stručnjak u njihovim životima. Ako se spominje ime guru i možete, sa vrha glave, daju knjiga vrijedan osobnih podataka o njima sa imenima i datumima onda ste možda prošli generalni radoznalost i zalutao u carstvo uhođenja. Ako posegnuti za olovku i papir da se bilješke kada gledate YouTube vlog video možda samo biti opsjednuti. Nemojte me pogrešno shvatiti, ja volim svoju gurua baš kao i narednih prirodno za njihov kreativni video ili balavi dostojan kosu, ali znajući njihov omiljeni brend dezodoransa, kako oni uzimaju kafu, ili ako više vole bokserice ili slip je malo previse.

Tretman:

Dok Ne mogu ti reći šta aktivnosti da se uključe u toku svoje slobodno vrijeme dozvolite mi savjetovati da volite iz daleko i vrati te tamne sunčane naočale i mantila.

Kosa Envious

A ozbiljan slučaj požude kose i zavist do ludila.

Dijagnoza:

Podignite ruke ako ste ikada imali misli brijanje off kose prirodni u snu i čineći svoj osobni periku od njega. Ne stidi se da smo svi imali takve misli u nekom trenutku. Međutim, ako ste već zacrtao svoj put do rekao Naturals kuće, imaju tlocrt svog doma i imaju periku kavu u stanju mirovanja onda definitivno ozbiljan slučaj kose zavidni. Ali ja ne mogu da je tvoja krivica, neki naturals imaju kosu koja će imati vi razmišlja žrtvovanja svoj prvi rođen za njihov volumen, sjaj, definicija i ukupne awesomeness.

Tretman:

Idi na najbliži ogledalo. Kada dođeš tamo pogleda u nju i pogledaj se kroz oči nekoga sa nepokolebljivu samopoštovanja i samo-prihvaćanje. Potvrditi činjenicu da je vaša kosa je prekrasna, jer je to najbolja verzija sebe da to može biti. Dok su neke žene mogu biti blagoslovljen sa određenim karakteristikama zavidan kosa ne oduzeti od činjenice da je vaša kosa je prekrasna.

Dok je ovaj post je veoma preuveličana za kikotanje Siguran sam da se svi možemo priznati da patnje, s vremena na vrijeme, s najmanje jednom od "sindroma" iznad. Moje ime je NaturallyChelsea i patim s ručnim u kosi sindrom. Šta pate sa?

VIŠE: Kako se nositi Hair Envy

load...