Pre nego što ponovo sipate, pročitajte ovo | BA.inspinre.com
Ljepota

Pre nego što ponovo sipate, pročitajte ovo

Pre nego što ponovo sipate, pročitajte ovo

Coco Chanel slavno rekao: "Žena koja smanjuje joj je kosa promeniti svoj život." U pravu je.

A šišanje je zaista moćan alat za transformaciju, jer se može:

Odmah utiču na sebe i svoje mjesto vidjeti u svijetu

Da se osjećate hrabriji i više samopouzdanja

Utiču na to kako drugi vide vas

Vam pomoći da izgledate mlađe i mlađe

Da li ste ljubitelj mijenja boju kose ili se igra sa šminkom kao oblik self izražavanja ili eksperimente?

Drugi veliki odrezak može biti ono što vaša kosa treba umjesto drugog promene boju kose. Nećete ni nužno potrebno da se vrati u TWA fazi ili dati sebi pixie rez. Bilo koja značajno smanjenje u dužini vaše kose može biti pozvan veliki odrezak za sve namjere i svrhe i promjenu sezone je savršeno vrijeme da se barem razmotriti.

load...

Ljeto je definitivno pravo vrijeme da ne samo uzeti u obzir, ali da zapravo dobili veliki odrezak. Za jednu stvar, to će pomoći ublažiti ekstremne vrućine. Ali ako to nije dovoljno jak razlog da uradi veliki odrezak, evo nekoliko drugih razloga koji mogu pomoći da odlučite.

Nažalost, mi smo naučili da prioritet dužine preko zdravlje.

7 razloga za veliki odrezak

1. Zdraviji kose

Veliki kotlet će ukloniti najstarijih dijelova vaše kose. To vam ostavlja zdraviji kose koja je puna bounce, pokreta i zvuka.

2. Manje održavanje

Ćete provesti manje vremena na održavanje i imaju više vremena provesti sa porodicom i prijateljima ili više vremena provesti na novom interes ili hobi.

3. Podignite masku

Bez svih kosu, dođete do vidjeti pravu sebe. Kosa može postati masku da se sakriju iza. Vi ćete dobiti stvarno vidjeti sebe i svoju prekrasna strukturu kostiju i crte lica.

4. Kraći dana pranje

Kraća kosa obično znači kraći dana pranje i brže raščešljavanje sesije.

5. Uštedite novac

Vaša kosa proizvodi će trajati duže, što znači više novca u svoj bankovni račun.

6. Manje vremena sušenja

Vaša kosa će mnogo brže osigurati sušenje. To znači manje potrebe za difuzor i manje ili više vremena sjedi pod kapuljačom za kosu. Suočimo se s tim - niko ne uživa sjedi pod kapuljačom za kosu.

7. Uživajte kosu

Nažalost, mi smo naučili da prioritet dužine preko zdravlje. Zabavite se s kosom, igrati se s njim više. Veliki kotlet je takav odličan način da promenite ga, pogotovo zato što je potencijalni rizik od oštećenja koja je povezana sa bojenja kose je odsutan kada ti veliki odrezak. Tokom ljeta, promjena oblika i stil je upravo ono što je doktor prepisao. Iako je mogućnost da možda požaliti, vaša kosa će rasti leđa bolje nego ikad. Osim toga, kako vaša kosa raste nazad, to će biti kao da novi stil svakih nekoliko mjeseci. Veliki kotlet je odlična prilika za Do-over, odličan način da obnovimo svoj izgled i odličan način da se kosa zdrava i držati ga na taj način. Nastavi. Big kotlet danas.

load...

Da li razmišljate o uzimajući veliki odrezak?

"A raspada ili druge traumatično iskustvo zajednički vremena za nas žene šišaju kao što vidimo to je jedna stvar koju možemo uzeti neposrednom kontrolom, mi svi znamo da je često borba prilagoditi naše osjećaje i dalje odmah. "

load...