Postanite skriveni okružnici | BA.inspinre.com
Ljepota

Postanite skriveni okružnici

Postanite skriveni okružnici

Lokne ™, lider u kovrčave industriji proizvoda za kosu, zna da nije dovoljno samo biti organski. Danas je važnije nego ikada uzeti u obzir širu sliku i da 360º pristup žive zeleniji. Kovrče ™ je ponosan da pokrene 4 Korak Održivi plače kampanje kako bi se pomoglo potrošačima da smanje emisiju ugljen-dioksida, bez žrtvovanja stil! Cilj programa je promocija "odgovoran" upotrebom proizvoda i na taj način, smanjenje otpada i ohrabriti reciklažu.

Kovrče ™ je dugo promovisala svoju "4 koraka do sitnog Free kovrčama." Isto tako, ova kampanja se također sastoji od četiri koraka, s krajnjim ciljem kao čistačica, zelenije okruženje. 4 Koraci su: povećanje svijesti, edukaciji potrošača o tome kako oni mogu napraviti razliku, pomaže korisnicima da drže prekrasne kovrče i prekrasan svijet i, na kraju, dijeljenje kovrdže ™ predanost naporima održivosti.

Pridruže na kretanje klikom na "Želim da postanem lokne Environista" kada naručite ili prijavom na kovrče ™ račun i potpisivanje gore. Sve kovrče ™ Environistas dobiti plantable razglednica, ugrađen sa sjemenkama, tako da možete posaditi vaše vrlo vlastiti stablo u čast Zemlje Mjesec.

load...

I uštedite 20% kada bi na Curls.biz sada kroz 5/1/2010 po kucanja ukucavanjem promotivni kod "earthcurls"

Korak # 1: Podizanje

Da li ste upoznati? Open Your Eyes... Pogledamo činjenice.

Kovrče udružio s New York Cares - Očistimo NYC 2010 - za Dan planete Zemlje

Prosječna kovrdžava ima mnoštvo jedva koriste proizvode ispod sudopera kao rezultat njenog potrage za "sveti gral" proizvoda za kosu. Od pronalaženje savršenog proizvod je obično proces pokušaja i pogreške, na kraju dana morate poljubiti mnogo žaba prije nego što ste upoznali svog princa! Ne samo da je to bacanje novca, to je gubljenje ambalaže koja šteti za okoliš. Kovrče ™ nastoji podići svijest o tome kako je veličina vašeg ljepote arsenal pokazatelj emisiju ugljen-dioksida. Uz pravilnu pregib obrazovanje, potrošači mogli uštedjeti vrijeme, novac i okoliš po pronalaženju pravo proizvod prvi put.

Korak # 2: Edukacija

Ne možete promijeniti ono što ne razumiju... Znanje je moć.

Kovrče udružio s New York Cares - Očistimo NYC 2010 - za Dan planete Zemlje

Kroz dopre do tri osnovne grupe, lokne ™ Kupci, lokne ™ stilisti, a lokne ™ Salon Vlasnici, 4 Korak održivi plače ™ Kampanja edukuje ove uticajne o tome kako male promjene mogu napraviti veliku razliku za okolinu. Na primjer, postoje mnogi načini da se izbjegne "proizvod damping" rabljenih boca. Bez obzira na to da li su označeni kao reciklirati, svaki put kada baciti bocu, vi izaziva štetne posljedice na okoliš. Tehnologija može smanjiti emisiju ugljen-dioksida! Razmislite o tome koliko plina bi spasiti ako ste kupili sve svoje proizvode online, a ne vožnje do trgovine. Kovrče ™ također nastoji educirati novi proizvođači na svoje proizvode putem tehnoloških inovacija kao što su Skype, a ne leti od predstavnika učiniti u-lice store demonstracija.

Kroz druge promotivne napore kao što je "plantable razglednice" s misijom 4 koraka otisnut na sjeme torbe, organski majice, i reciklirati olovke, lokne ™ se nada da će širenje obrazovanja u dinamičan i interaktivan način sa svim dijelovima industrije. Ovo je nova inicijativa za kovrče ™ i iskrenost je ključ. Kovrče ™ će biti učenje kroz proces i da će konstantno ažurirati razinu njihove "zelenila" na internet stranici Društva za sve da vide.

load...

Korak # 3: Održavati

Sada kada znate... Šta će ti?

Kovrče ™ voli svoje kupce i računa na njih da igraju ulogu u ovom novom i uzbudljivom poduhvat. Postajući kovrče ™ Environista, korisnici će biti nagrađeni kroz prolazi uz poruku svojim pet najboljih kovrdžava prijatelji. Sada će biti ohrabreni da se posvete tri "R": Recycle, Reuse, i ponovno punjenje.

Korak # 4: Održati

Ne možete promijeniti ono što ne razumiju... Znanje je moć.

Mi ćemo partnerstvo sa Matter of Trust- organizacije stilista koji se stavlja ostatke kose u dobre svrhe. Provjeri.

Pridruže na kretanje klikom na "Želim da postanem lokne ™ Environista" kada naručite ili prijavom na kovrče ™ račun i potpisivanje gore. Sve kovrče ™ Environistas dobiti plantable razglednica, ugrađen sa sjemenkama, tako da možete posaditi vaše vrlo vlastiti stablo u čast Zemlje Mjesec.

load...