Poppinova boja kose za 2019 | BA.inspinre.com
Ljepota

Poppinova boja kose za 2019

Poppinova boja kose za 2019

Kada žena dobije novu boju kose, to je zaista na i Poppin! Nova boja može da se uporedi sa načinom na koji se osjećamo kada vidimo Serena Williams u prekrasnoj haljini i štikle. Znamo da je utjelovljuje naše super seksi #bodygoals kada je dominira na teniskom terenu, ali kada nas je udari s tim crvenim tepihom - Serena "Sasha Fierce" ansambla, ne možemo zadržati naš pogled s nje. Jedna žena ljuljanje novu boju kose to je Poppin 'može imati nas osjećaj na isti način! Boja joj omogućava da odišu drugačiji umak; novi preokret seksi, moć i pizazz! Pa evo malo tople boje simpatiju za prirodnu kosu. Neka salon biti vaš ostriga za 2017. Godinu! 

Hot Bakar

Imaš svoj veliki odrezak, što si učinio nekoliko preokreta, ali sada ti je dosadno! Ako si da žena koja ima puno više unutrašnje sassiness vam nego što se na prvi pogled, ovo bi mogao biti vaš boja zaljubljen potez. Hot Bakar je veliki hlad za žene koje stagniraju svojim trenutnim stilom režim. To je vrlo prašta ton koji može biti u rasponu od toplijih u hladnije ten. Uprkos vatreni konotaciju i otpor, mi smo učili da se sa toplim bojama, to dobro radi kao boju kose za većinu "sistas". To je zapravo sigurniji boja koja može biti vrlo besplatan sa puno opcija stila.

load...

Fotografija ljubaznošću: @AskProy

Bombshell Blonde

Ako želite da istražite izdvaja gde god da ideš, ovo je tvoja boja! Bombshell plavuša u bilo koju od svojih varijacija vam daje da SHOWSTOPPER izgled (samo pitati Beyoncé i Amber Rose). Kada uđete u sobi s plavom kosom, vi ćete dobiti pažnju. Ovo radi dobro za ženu koja može imati introvertna ličnost - ali ima želju da se ističu i napraviti socijalne prskanja. Plavuša naglašava detalja i definicija u pramenove kose. Ako imate vrlo čvrsto pregib i ne mogu vidjeti petlja / kolut, visok boja lift kao plava može izdužiti te kovrdže.

Boja gagata

Najelegantniji stvari se nazivaju "Black Tie" razlogom. Klasični nikada ne izlazi iz mode! Black je tvoj as iz rukava. Ako je vaša kosa izgleda previše suho, ne pada, ili ne izgleda full - Jet crna će vam dati slavni finiš za kosu. Crno je svaka boja tako da reflektira svjetlo i stvara prizmu, koja daje krajnji iluziju instant punoću. To je razlog zašto Black se koristi mnogo u fotografiji i kose kampanja. Black će uvijek biti hrabri i lijepa!

Color Pop poneti

Imajte na umu, Rim nije izgrađen za jedan dan - a nije ni Poppin 'boja! Set realna očekivanja i posvete proces boju. Kada su u pitanju boje, ne postoji jedna nijansa odgovara svima. Nivo lakoće će se razlikovati na osnovu toga koliko mrak ili kosa ti je. Nemojte očekivati ​​da imaju polu crne boje već dugo vremena, a onda se prebacili na svijetle boje kao što su crvena ili plava na prvom pokretu - potrebno je proces.

Ako su dobiti polu ili demi crni dugo vremena, a želite plavuša ili vruće bakra, postavite to kao cilj za ljeto i zaustaviti polu / demi boje u zimskom periodu za postizanje tog lakši lift boja. Neka oni pigmenti prirodno nestaju iz kose, tako da može biti mnogo nežniji proces za postizanje boji po želji.

Da li bilo koji od ovih boja govori za vas?

Javite nam u komentarima!

Za više Pekela Riley, pratite je na Instagram i Twitter @pekelariley

load...