Pokupite Beyonceovu piksicu | BA.inspinre.com
Ljepota

Pokupite Beyonceovu piksicu

Pokupite Beyonceovu piksicu

Bilo je i vrijeme da neko u očima javnosti je za pixie rez bez svih prtljaga. Nedavno, čini se kao i svaka osoba veliki odrezak tamo javlja iz jednog od tri razloga: mentalne bolesti a la Britney Spears, punoletstva a la Emma Watson ili fazi pobunjenik a la Miley Cyrus i nedvojbeno Rihanna.

Save Viola Davis, veliki odrezak nema baš pozitivan imidž u Hollywoodu, što je šteta, jer je veliki odrezak može biti eksponencijalno moćan.

Kosa ima nacin da nas štiti od vanjskog svijeta. To postaje dio našeg identiteta, nešto što moramo dirati i koristiti na dnevnoj bazi. Naša kosa privlači komentare od stranaca i ljubitelje podjednako. Naša kosa je, u određenoj mjeri, ko smo, što je razlog zašto je tako važno da se smanji ga. 

Za one u zajednici prirodne kose, često signalizira život mijenja odluku da se tretira kosu na način na koji vi počastiti, s ljubavlju, pažnjom i razmatranje. Često označava početak za novi život bez-poo, low-poo i pre-poo, i za jedan milijun drugih skraćenice da ćemo naučiti usput. Često signalizira početak novog života koji ćemo proći do našu djecu u nadi da su i oni, dodaj na njihove.

load...

Veliki kotlet je moćan, a za sve stvari koje signalizira, uči samo jedan, iako važan, lekciju: samopouzdanje.

Kada je taj štit padne u salon pod, kad ti komentari od stranaca i ljubitelji, pa čak i najbolji prijatelji smiriti, kada izgubite deo koji ste, shvatite koliko ste zapravo se oslanjali na tu glavu kose za povećanje vaše raspoloženje , vaše samopoštovanje, kvalitet života - i koliko ti nikada stvarno potrebno da.

Veliki kotlet je moćan, jer je manifestacija snage. To je vi ćete saviti mišiće kao cjelinu, sretna žena koja obuhvata promjene, grli mogućnosti i smiles u lice stalnim nedaćama.

Veliki kotlet nije krah, iako za neke to sigurno je. Veliki kotlet nije samo dolazak starosti taktiku, iako za neke to sigurno je. Veliki kotlet nije samo u prolazu buntovnik fazi, iako za neke to sigurno je. Na kraju dana, veliki odrezak je realizacija koja vam je potrebna samo vaša odlučnost, ličnosti i inteligencije da ti nigdje i sve što želite. Pa čak i oni koji su prošli veliki odrezak pod manje od nade ili pozitivne okolnosti dolaze od iskustva sa tom snagom rezervisan samo za hrabre.

Veliki kotlet je snaga, ogoljen, gole i izloženi - i Beyonce je dokaz.

Da Beyonce veliki odrezak biti bolje ako je to prirodno? Ako to nije plavuša? Ako je to možda malo kraće? Naravno, ali svi smo pokazati našu snagu kroz vlastite individualnosti. Niko je veliki odrezak iskustvo je bolji ili lošiji od drugog, a svako ima pravo da to rade svoj način (zapamtite Willow je neonski zelene veliki odrezak?).

Beyonce kosa možda nije prirodno, ali ona je žena od snage i izdržljivosti. Ona je moćna figura i uzor za mnogo više razloga osim ovog člana može navesti. I sada, ona pomaže da se stavi pravu vrstu svjetla na velikom brzo. Sada, ona pomaže da se dokaže u Holivud, svijet i naše kćeri da je vaša kosa je dodatak, produžetak sebe, ali svakako ne i definiciju ko si.

Rasti ga, smanjiti ga, drži ga kovrčava, to srediti. Šta god da radiš, ostati vjerni tebi. Ali biti upozoren, ostajući veran uzima snagu.

load...