Pitajte stručnjaka: Rodney Cutler | BA.inspinre.com
Ljepota

Pitajte stručnjaka: Rodney Cutler

Pitajte stručnjaka: Rodney Cutler

Rodney Cutler

Pitanje: Imam ono što se čini da bude "(S" pregib, a manje na lijevoj strani i ispod krune Nažalost, moja majka i blagoslovljen Tip 3 valovite kose Naime, ona ima više vala na desnoj strani i krunu više). ". Mene sa tri cowlicks:.. Prednji desni, krune i na dnu vrata sam kroz osam frizera za dvije godine, a tek treba naći nekoga ko može da se ošišala u stilu koji izgleda moderan primijetio sam da većina frizera koji su se ošišala se ne pojavljuju na dijelu kose, oni samo smanjiti. Što stil bi vam predlažemo i koje proizvode?

Cutler: Moj savjet bi bio da listati kroz časopise pronaći neke gleda vam se sviđa i mislim da bi bilo moguće na kosu. Ne znam je dužina ili debljina kosu, ali ja bih početi sekcionisanje kosu u labav prirodni dio. Ja bih raditi sa svojim prirodnim teksture bi se postigla maksimalna svestranost. Preporučujem Cutler Curling krema. To je fantastično na srednje do guste valovite / kovrdžave kose.

Pitanje: Imam 3b kosu koja je malo duže nego što je sredinom leđima. Sviđa mi se kovrče, ali moja kosa postaje stvarno neposlušnu kad nosim ga tako da sam gotovo uvijek završiti stavljajući ga u lepinji. Voleo bih da mogu da češće nosim kosu bez njega se toliko silovit. Da li imate neki predlog?

load...

Cutler: Prvo bih dugo slojeve upoznao vašu kosu stvaranja ravnoteže i kretanja širom. Zatim, šampon i stanja kosu, ručnik suha, i koristiti širok-zub češalj za otpetljati. Zatim nanesite Cutler Curling krema od korena do krajeva. Twist obje strane sekcije labavo, a zatim dva dijela na leđima. Pustite da se prirodno osuši. Istresti a imate lijepo, definisani, kovrčava, kovrče Bez kose.

Pitanje: Imao sam divan ljeto sa mojim kovrče. Nažalost, sada kada postaje hladnije sa daleko manje vlage, moj lokne su manje i manje definisana. Kako se nositi s promjenom u vremenu? Ne želim da provedem cijeli zimske sezone teži i da nije ponovo ono što sam imao ovog ljeta. Promjene u rutinu? Styling proizvodi?

Cutler: Koristite srednje okrugle četke s prirodnim vepra dlakom na glatkom i daje dizanje na prednji sekcije svoju ulogu. Onda prst osuši ispod koje uvijanje veliki dio i imaju kosu na malom brzinom kako bi se postigla mekše talas. Ovo je velika tehnika kad je previše hladno da izađeš sa vlažnu kosu.

Pitanje: dobili najbolje kovrče neposredno pred moja kosa je potpuno osuši. Kada sam opaperjati i SCRUNCH je poviti (šta je to) moje kovrče izgledaju sjajno oko nanosekundi. Da li neko tamo NE SCRUNCH? Ako radite poviti, i vaša pregib ima tendenciju da gube definiciju i grudica, šta ti radiš da ga zadrži? Koristio sam sprej gel, ali to nije dovoljno da dam svoj lokne držanje i lak za kosu ne dolazi u obzir. Možda ja tražim nemoguće.

Cutler: Trudim se da ne SCRUNCH suvo kovrdžave kose. Mislim da to postane neposlušnu u mjestima. Ono što je kosa najpotrebnije je vlage. Primjenom Cutler Curling krema sve gotovo, da će dehidrirala kosu, koja će dati više odbijanja i definicija na lokne. Onda ti neće osjetiti potrebu da se vagati kosu sprejom gela.

Pitanje: Ja sam u potrebi promijene boju kose! Nikad ne znam šta da radim sa bojom i tražim za savjet. Imam tamno smeđe kose i fer kože sa tamnim karakteristikama, tako da ne mogu učiniti ništa previše svjetla. Želim da radim neku vrstu naglašava ili niskim svjetla, ili šta već, ali ne nužno sve više boji. Ja sam također žele nešto funky, jer sam imao osnovne ističe i nikada ne pojavi koliko bih želeo.

load...

Cutler: Fantastičan izgled sada vam crnokose ljepote koji bi nešto da uljepšati - ali ne previše svjetlo ili očigledan - je da imamo neki kriške boja nasumično postavljeni u cijelom sredinom ispod kosu u svijetlo smeđe do karamel tonova. To daje izgled koji ga je poljubio suncem i daje kosi malo više dimenzija.

Kontaktirajte Rodney ili pročitao njegov bio.

load...