Ovako radi klima uređaj | BA.inspinre.com
Ljepota

Ovako radi klima uređaj

Ovako radi klima uređaj

Bez uređaj, gdje bi smo bili u našim prirodno kovrčava živote? Ozbiljno.

Teksturom kose LOVES vlage. I mi treba.

Koristeći redovna terapija uređaj (ili uređaj) u vašem tuš rutinu može poboljšati izgled, sjaj, odskočiti, i volumen vaše kose. Bez uređaj tretmana, kosa može slomiti, postaje sve oštećene i sklone strašna frizz halo. To se čini uređaja velike detanglers za teksture tipove kose.

Pa kako točno radi?

Vanjski sloj naše kose - poznat kao premaz zove sebum - štiti kutikulu zadržavanjem bakterija i sprečavanju gubitka vode. Sa ovim, kosa i dalje puni sjaj i sjaj tijekom cijelog dana.

Kada smo maltretirali kosu preko toplinskim oblikovanjem alata, preteruje o proizvodu, boja, izbjeljivač, ili opuštanje, sebuma se skida, čime se povećava rizik od oštećenja naše kose. Evo gdje je naš prijatelj uređaj dolazi u pomoć. Jer šampon može ukloniti slojeve zaštitni premaz zanoktice koje su prijeko potrebne, uređaj pomaže da se obnavljaju masnu premaz držeći se područja koja su suhe i potrebu za zaštitom.

load...

Kationski površinski

Većina balzami su napravljeni od samo nekoliko sastojaka, ali je kationski tenzidi rade većinu posla.

Na jednom kraju svake kationskih tenzida molekula je pozitivan naboj koji se veže na negativan zadužen za vlas kose. Privlačnost je toliko jaka da se tenzidi potpuno okružuju pramen i pokrivaju zanoktice pahuljice, zaštiti i premaz njih.

Silikone, pantenol, deterdženti

  • Uređaja koji sadrže silikone ne može samo kaput kosu, ali će također pomoći da se daju iluziju da je kosa zdravija ostavljajući ga s više sjaja.
  • Neki uređaj sastojci su u stanju da prodre u zanoktice, ulaze u korteks. Primjer jedne je pantenol, ne samo lako se vezuje za osovinu kosu, ona je u stanju da uđe u kosu i povećanje snage za kosu.
  • Bolje uređaja neće sadržavati deterdžente (što bi imalo negativne efekte na naše kose) i da će koristiti kvalitetnih sastojaka.
Neki top uređaj tip za kovrče

Kao što sam ja, naravno Coconut CoWash regenerator Wen Krastavac Aloe čišćenje regenerator, SheaMoisture kokosa i Hibiscus sredstvo za čišćenje, DevaCurl No Poo i Carol kćer dlake mlijeko.

load...