Osnovni povratak na školsku listu za kosu | BA.inspinre.com
Ljepota

Osnovni povratak na školsku listu za kosu

Osnovni povratak na školsku listu za kosu

Mnoge mlade žene se pripremaju za pad semestar fakulteta. Prije nego što vašoj završi, morat ćete spakovati osnove za kovrčava, coily, i valovite kose. Imamo popis jeftin, must-have da bi vaša kosa sretan i zdrav, tako da možete fokusirati svoje vrijeme na učenje i druženje!

Ouchless ukosnice i kose veze

Ouchless kosa veze su jedini način da ide kada imate kovrdžave, coily ili valovite kose. Naša kosa voli da mrsi, i rajf sa metalnim zupcima ili kopče imaju tendenciju da uzrokuje je maznuo i čvorova. Ouchless kosa veze su super jeftini, jednostavan za korištenje, i savršen za odjure na čas u last minute kada nemate vremena za kosu doterivanje.

Postavite kovrče u punđu, konjski rep, ili na vrhu čvor sa verni ouchless ukosnice, sušilo za veze, i Bobby igle. Odlični su za nošenje na ruci radi lakšeg pristupa. Čuvati na male udaljenosti za onih dana kada je vaša kosa prljava ili su buntovni.

load...

Šalovi

Svaki student treba nekoliko marame. Glava oblozi, šalove, turbane i gumice za kosu su uvijek u potrebi za brzim frizure kada odjure u razred ili samo za Bumming oko domu. Oni također dodati štih na vrhu čvor ili niskim lepinja. Eksperiment s jakim bojama i različite dužine. Marame su jednostavan način da zaštitite svoje pramenove. Dobar šal može biti super jeftin način za dodavanje boje i teksture na svoj outfit.

EcoStyler Hair Styling Gel

Svaki student treba masivan teglu EcoStyler Hair Styling Gel. Glavni razlozi za korištenje ovog gela su The Amazing cijena, performanse, i kako lako se može ukloniti. Ovaj ne-perutanje i maksimalno držanje gel radi odlično na različitim stilovima od pranja i gos to Ultimate uglađen rep i podignute frizure.

Ogromni 32 oz. Jar je manje od šest dolara i može se naći na Sally Beauty Supply, Walgreens i CurlMart.

Posjetite lokalne Dollar Tree

Ovaj tip je manje o tome što vam donose na fakultet i više od onoga što bi trebalo pristupiti u toku na koledžu. Dollar Tree ima neke zaista odlične proizvode za kovrčave djevojke sa sjajnim cijenama. Ako se pitate što oni imaju za kovrdžavu djevojke, a zatim provjerite SheRea 's video iznad. U ovom videu SheRea dijeli tonu nevjerovatan stavki iz proizvoda za kosu u dodatnu opremu koja opravdava putovanje na dolar Tree.

A fotografija posted by Shannon - CurlyHairBlogger

Satin Jastučnica

Učiniti vaš život lakšim ulaganjem u saten jastučnice. Kad san prestigne vaše tijelo, želite da budete sigurni da slijeću na nešto lijepo za kosu. Možda nećete uvijek imati vremena i energije da se stavi na saten haube, ali imajući satenskom jastučnicu će se pobrinuti da ne pokvari frizuru ili mućenje dalje sve svoje kose prijeko potrebnu vlažnost kada idete na spavanje.

Šta je na leđima na listu želja školu?

Ako prelazite u domu, po prvi put, ovdje su 11 sobe u domu must-have koji će Vaš njegu kose mnogo lakše. 

load...

Kupovina na budžet? Pogledajte ove 10 proizvoda iz 10 €. 

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

load...