Oprina vremenska obrada dolazi uoči njenog zlatnog glasa 2018. godine | BA.inspinre.com
Ljepota

Oprina vremenska obrada dolazi uoči njenog zlatnog glasa 2018. godine

Oprina vremenska obrada dolazi uoči njenog zlatnog glasa 2018. godine

Oprah na naslovnici Time

Ovo je bio tweet multi-talentirani i mega-mogul Oprah Winfrey 13. Decembra nakon što je dobila vijest da će slijediti iza legendi filmu kao što su Meryl Streep, Steven Spielberg, Denzel Washington, i Sidney Poitier kao nagradu tokom 2018. Godine, Cecil B. DeMille 2018. Zlatni globus svečanosti 7. Januara.

"Kao globalni lider medija, filantrop, producent i glumica, ona je stvorila neusporediv veze s ljudima diljem svijeta, čime je postala jedno od najuglednijih i danas dive brojke", Meher Tatna, predsjednik Udruženja Hollywood Foreign Press i producent Zlatnog globusa, navodi se u saopštenju čestitao Winfrey. "Za generacija, Oprah je proslavio snažan ženski likovi na i van ekrana, a bio je uzor za žene i mlade djevojke već decenijama."

Fotografija Oprah u A bora u vremenu, ljubaznošću Disney

load...

"Za generacija, Oprah je proslavio snažan ženski likovi na i van ekrana, a bio je uzor za žene i mlade djevojke već decenijama." - Meher Tatna, predsjednik Foreign Press Association Hollywood

Nagradu, opisan kao čast dao "da nadareni pojedinac koji je napravio odličan utjecaj na svijet zabave," je samo početak sretno uspješan odmor sezona za moju dobra vila -i kraljica svega.

Jedan od najvažnijih izaziva strahopoštovanje, efektan i legendarne ličnosti u našem životu, Oprah Winfrey je predstavio uticaj suradnje udruživanjem snaga s drugim jakim prosaca u svom polju tokom svoje karijere, kao što je u glavnoj ulozi u Lee Daniels "The Butler u 2013. Godini pod Harpo proizvodnja filmova, što je domaćin Ava Njeno Queen Sugar TV serija na svoje mreže, u moderiranje Oprah i Deepak je 21 dan Meditacija iskustvo sa Deepak Chopra.

Dok ona ne provodi sate i dane održavanja njen Oprah Winfrey Leadership Academy za djevojčice ili intervjua duša Nedjelja epizode, Oprah je bio zauzet igranje uz Mindy Kaling i Reese Witherspoon u Ava Njeno redateljski pogled na Madeleine L'Engle 1962. Godine roman, A bora na vrijeme. "Ja sam ne samo kasting za glumice, ja sam casting za lidere-ikone," Njeno je spomenuo od ogromne 103 miliona dolara zadatak koji ju je kombinirati tri pokretači. "Kada sam zajedno razmišljam o tri od njih kao jedinica nebeskih bića, to izgleda u redu."

"Kada sam zajedno razmišljam o tri od njih kao jedinica nebeskih bića, to izgleda u redu." -Ava Njeno, direktor Disney je bora in Time

Iako priznajem, nisam pročitao knjigu, u najnovijem broju Vremena me je protresao.

"Oprah je najplodniji, poštovani legenda televizije i umjetnik i poduzetnik," Njeno spomenuo pri odabiru iskoristiti prisustvo Oprah kao gospođa Koji lik.

Oprah superfans, zanima me da mi se pridruži?

Ja sam zaintrigiran svih stvari Oprah, da jesam. Stalo da vide reakciju na performanse moja dobra vila u A bora u vrijeme kada je u pitanju u martu 2018? Stay tuned. U međuvremenu, prati me na medije @devrivelazquez socijalne

Sljedeće:

Pročitajte 10 načina Oprah me učio Kako biti Trailblazer

load...