Naturally curly kiddo: @gabbysfablife | BA.inspinre.com
Ljepota

Naturally curly kiddo: @gabbysfablife

Naturally curly kiddo: @gabbysfablife

Gabby ima puno kose i kako bi se lakše ujutro (za oboje) ja obično frizure noću. Tokom sedmice školi radim puno zaštitnih stilova na nju (pletenice u većini slučajeva) ili ako ona želi nositi svoju kosu od (koji voli da radim) radim tri-Strand obrte ili Bantu čvorova noću. Ujutro uzimam ih i ona može nositi njen nevjerojatan kosu bez mama brige o dolasku njoj divno dete kući iz škole sa svojom kosom najveća noćna mora svakog roditelja mat ili zapetljao ---, zar ne?

Izazovi s Gabby kosu

Najveći izazovi s Gabby kose su sve vezane za pranje dana! Prije svega, Gabby nikada nije bio ljubitelj uzimajući joj kosu oprati. Dijelom zbog činjenice da ona ima toliko kose i tako tender čelu ona stvarno užasava proces uzimajući joj kosu oprati. Ono što je do sada radio za nas, u smislu uzimajući joj da sjedi mirno dok ona dobiva joj kosa oprana i u naporima da ona zapravo uživaju u iskustvu kosu grooming, pere kosa joj je u dijelovima. Bukvalno sam rastati kosa joj je u četiri dijela i oprati svaki odjeljak u isto vrijeme.

load...

Drugi veliki izazov na dan pranja je pronalaženje pravog proizvoda za kosu. Osjećam se kao da smo vjerojatno pokušali svaki šampon tamo! Nakon što je takva loša iskustva s najviše šampona, sada smo službeno podalje od šampona zajedno (sa izuzetkom koristeći domaće šargarepe ulja i sirovih med šampon sapun) kada je u pitanju Gabby jer kemikalije u šampona osuši joj kosu previše mnogo. Mi smo prešlo u ko-pranje joj kosu i to je ogromna razlika!

Gabby je narasla na nju volim kovrdžave kose! Kroz mnogo razgovora o kosi, a objašnjavajući da smo svi rođeni s različitim teksturama kose, ona je zaista počela da prihvati njen prirodne kose! Ona voli da čita, pa sam joj kupi knjige koje su usmjerene na djevojke s prirodnom kosom.

Pletenice su prilično, previše

Prošle godine, čak sam bio domaćin pletenice i cupcakes zabavu za nju, jer sam želeo da shvate da je "pletenice su prilično previše" Ona je imala neki samopoštovanje pitanja u vezi nosi svoju kosu u pletenice u školu jer je jedan od njenih školskih drugova na vremena (vrtić), koji ima ravnu kosu rekla Gabby da nije mi se pletenice. Gabby je vrlo uvjeren, pozitivan, veseo dijete po prirodi i kao roditelj želim da ona i dalje biti ugodno u svojoj koži, a ne da drugi mišljenja o promjeni kosu kako ona misli o sebi i svojoj prekrasnoj kosi!

Gabby je sveti gral proizvode

  • Cantu za prirodne sušilo Kompletna uređaj Co-Wash
  • SheaMoisture- Coconut & Hibiscus Deca Curling Butter krema
  • Curlykids Haircare- Super raščešljavanje u spreju
  • Majoneza i maslinovo ulje za kosu serum- proizvoda iz Dominikanske Republike pod nazivom "Mayoliva" 

Pratite nas!

Instagram: @GabbysFabLife (njen račun upravlja mama!)

Također slobodno da bi se s njom pod sljedećim hashtags: #GabbysFabLife #GabbyJewelz #Braidsareprettytoo 

load...