Minimalizam: kako videti više rasta | BA.inspinre.com
Ljepota

Minimalizam: kako videti više rasta

Minimalizam: kako videti više rasta

Provodi bezbroj sati tjedno radite svoj kose i proizvoda koji koriste samo dodaje stres na pramenove i za sebe. Sa češćim stajling, dolazi više štete kosi i više proizvoda koje koristite, više se nakuplja na kosu i vlasište, što ne pomaže svoj rast.

Pojednostavljenjem moja režim kose i uklanjanje svih nepotrebnih proizvoda i manipulacija, ja sam u suštini i nenamjerno narasla kosa mi dužini trtičnu kost. Moje zadržavanje dužina je direktna posljedica mog minimalistički pristup i slušanje kosu. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći pojednostaviti svoju kosu rutinu tako da možete početi zadržavanje više dužina:

Odaberite svoje rezanih proizvoda na bazi potreba

Mnoge žene ne slušaju svoje kose; oni samo rade ono što im je rečeno da rade s njim, ali svi kosa je drugačiji i ako slušate to, vi ćete biti nagrađeni. Ključ za minimalistički pristup je da se prvo utvrditi koje treba vašu kosu. Identificirajte sve probleme koje mogu imati, odnosno hronični suhoća, lomljenje, slaba kosa, beživotnu kosu, itd Ako identifikujete kosu izazovi će biti lakše odgonetnuti proces i proizvode koji su potrebni za pojednostaviti svoj režim kako bi zadržali dužine.

load...

Razviti svoj go-stilovima

Koliko često ste restilizujući? Da li ugraditi zaštitne stajling? Pronalaženje stilova koje imaju više dugovječnost ili da je tranzicija u druge stilove lako na primjer, preokreta na twist izvan će pojednostaviti svoj nedeljni kose rutinu i spasiti svoju kosu i nepotreban stres.

Napravite plan za kosu

Čak i ako ne prati kosu režim na tee, grubo planiranje kojim danima ćete oprati i stil kosu učinit će vaš nedelje mnogo lakše i uštedjeti mnogo vremena. Sklon sam da planiraju moje frizure za vikend, a posebno u nedjelju, tako da kad se vratim na posao tokom sedmice imam svježi frizuru mogu nositi barem većinu radne nedelje.

Često, ljudi donose rast kose komplikovanija nego što treba da bude. Oni vide djevojka sa dugom teče kosu i mislim da se mora raditi neke čudesne stvari ili da je ona koristi neke magične proizvode da joj kosu toliko dugo. Istina je, ona je samo sluša njenu kosu i njen "tajni kosa rutina" je verovatno manje komplikovano nego što misliš. "Tajni" na dugu kosu je da ne postoji nikakva tajna. Samo mi kosu što joj je potrebno i držati ga jednostavno.

load...