Michelle obama kravlje i ludo Afro | BA.inspinre.com
Ljepota

Michelle obama kravlje i ludo Afro

Michelle obama kravlje i ludo Afro

Evo šta smo pričali ove sedmice. Jer čak u našem slobodno vrijeme, osoblje NaturallyCurly je uvijek govorio o kosi.

Foto ljubaznošću Vancity BUZZ 

Spongebob može biti ljubomoran ovih doggy frizure.

Na Tajvanu, štene salona daju svojim klijentima posebno geometrijski šišanje makeover - super kvadratnog ili savršeno okrugli ukrasi. Kao divan kao što vjerojatno zvuči, mi se pridruže Refinery29 u pitaju "šta je održavanje napor za ovu vrstu" uradi je kao ". Ipak, ove fotografije od mladunaca čine ga gotovo u redu za nas ljude da balavi sa požudom.

Kim Kardashian opisuje kosu svoje kćeri kao "divlji afro" i naravno, internet reagira.

load...

Prije nekoliko dana Kim Kardashian-West je bio gost na Jimmy Kimmel Show, u kojoj je od milošte - još naivno - iz nje Biracial kćeri North West kosu kao da ima "ludi afro" ujutro. Navijači i mrzitelji podjednako je na Twitteru i Instagram objavili svoje reakcije na komentar. Kritičari pronašao izbor riječ pogrdno, dok su drugi komentarisali u njenu odbranu, rekavši da svi mladi djeca, da li je njihova kosa je ravna ili kovrdžava, možete pogledati "lud" u jutarnjim satima, jer mala djeca često se kreće puno u snu. Šta mislite o komentarima Kim?

Foto ljubaznošću GOLDEN GATE XPRESS

Tu je legitiman razlog za čovjeka lepinja pored toga što je vruće - lenjost.

Prema Golden Gate Xpress foto urednik Daniel Porter podsjeća njegovo putovanje u dugu kosu ne zanima teritorija. Kaže da mu je lijenost ga je dovelo do odložiti šišanja, a onda jednog dana njegov prijatelj se dogodilo da ima kosu kravatu u blizini i ponudio mu da bun ga. "Što se tiče moje kose, planiram da ovaj stil dok ga ne preraste u potpuni čovjek punđu. Odatle, nisam siguran kako će mi kosa izgledati, ali sam uvijek otvoren za promjenu."

Još jedna Cut video - ovaj put, zapanjujući meksički frizure decenijama.

Cut.com sastaviti još jednu brzu rekapitulaciju bazirani video za 2 minuta. Iz labave halo krunu pletenica na sparnom prst valova i damskim 1980 strani rep u kompletu sa frizuru, model Reyna Marquez pokazuje evoluciju lijepe ženske meksičke frizure i podignute frizure iz prošlog stoljeća. Jesi li vidio ga?

Foto ljubaznošću PRI.ORG

"Onile Gogoro" i 50 godina drugih kultnih afričkih frizura.

Na BBC World Foto, nigerijski fotograf D. 'Okhai Ojeikere i njegov rad je u žiži interesa - to odražava nezavisnosti Nigerije od britanske vlasti u 1960. "Onile Gogoro" (visok kuća) je jedan od neograničene frizura koje Ojeikere, koji je preminuo prošle godine u dobi od 83, zarobljen u njegovu sliku serije. Pogledajte više ovdje na PRI.org. 

Foto ljubaznošću INQUISITR 

Michelle Obama je potresla kovrdžava kosa, po prvi put u 8 godina!

Ovo nije prvi put da FLOTUS 'kosa je u vijestima --ali ovaj put, to nema nikakve veze sa šiške. Prošle subote, prva dama SAD-a Michelle Obama, potresla lokne po prvi put tokom cijele termin njenog muža Predsjedništva. U Bijeloj kući dopisnika Večera, gospođa Obama uzdrmao labav, seksi kovrče. Još, molim!

load...
load...