Mane i rep za kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Ljepota

Mane i rep za kovrdžavu kosu

Mane i rep za kovrdžavu kosu

Kada mi je moja prijateljica rekla da je počela prala kosu sa konja šampon, mislio sam da se šali.

Konja šampon? Gdje bih kupiti ni konja šampon? U radnji ljubimca?

Kako se ispostavilo, nisam mogao kupiti Mane 'n rep, možda najpoznatiji konja na čovjeka šampon, u apoteci niz ulicu! Zato sam odlučio da testira šampon i dati NaturallyCurly čitaoci moje viđenje konja šampon moda.

Kosa

Ja sam tip 2C / 3A kovrčava djevojka, ovisno o vremenskim prilikama. Moja kosa je do ramena i relativno tanak.

Proizvod

Jer sam bio fokusiran isključivo na prednosti konja šampon, jednostavno sam zamijenio šampon sam koristio sa Original Mane 'n Tail šampon, "originalni konj ljudskim crossover šampon koji pruža punije, jače, duže, zdravije kose.", Nastavio sam da koristim druge proizvode - Pantene Dnevna vlaga obnove regenerator i Jessicurl samopouzdan Coils Styling Rješenje --as jesam prije uvođenja Mane 'n rep.

load...

Sastojci

Možete pronaći popis sastojaka ovdje. Važno je napomenuti da Mane 'n Tail šampon sadrži natrij lauril sulfat, a sredstva za čišćenje koji može oduzeti kosu svojih prirodnih ulja. Međutim, postoje ko-tenzida prisutan, kao što su cocamidropropyl betaina, koji radi na smanjenju posljedica sušenja natrij lauril sulfat.

Na kraju krajeva, morate probati proizvod da znam da to radi za vas. Nisam imao nikakvih problema sa sulfata-u stvari, moja kosa osjeća više hidratizirana nego obično!

The Hype

Konji i ljudi traže iste rezultate od svojih šampona: čisti, vlaži, gusta, sjajna kosa. Konjska dlaka i ljudske kose također imaju slične proteinske strukture, tako da ima smisla da bi šampon formuliran ukrotiti neposlušne konja grive i repove i raditi na ljudske kose.

Rečeno je da je konj šampon čini kosu deblja, pa čak i pomaže kosi da raste brže. Očito, to čini proizvod izuzetno atraktivan, posebno Žena koja pokušava da izraste joj tanke, kovrčavu kosu.

Rezultati

Primijetio sam razliku u mojoj kosi gotovo odmah. Bilo je mekša i sjajnija nakon samo dva namjene - čak i moj cimer primijetio! I moj kovrče ostao pune i skakanje duže nego što je uobičajeno.

Sada sam bio koristeći Mane 'n Tail za oko mjesec dana, a ja sam jako zadovoljan s rezultatima. Moja kosa ne izgleda su se promijenile u debljini i nije eksponencijalno raste u posljednjih mjesec dana, ali to je definitivno mekša, sjajnija, više hidratizirana i sveukupno, zdravije. Možda da će na kraju dovesti do debljine i brži rast, kao što sam i dalje koristiti konja šampon.

Definitivno ću nastaviti koristiti ovaj proizvod. Oko 8 € za 32 oz. Boca, cijena je u pravu. I što je još važnije, kosa mi prija.

Ne kažem da će proizvod raditi za svakoga - morate ga probati i vidjeti ako je to prava stvar za vaš tip kose. Ali to je definitivno vrijedi pogodak!

load...