Lježila koja je umirila kožu glave, za koju verovatno još niste pokušali | BA.inspinre.com
Ljepota

Lježila koja je umirila kožu glave, za koju verovatno još niste pokušali

Lježila koja je umirila kožu glave, za koju verovatno još niste pokušali

University of Maryland Medical Center kaže da ima antibakterijska, anti-upalni i antivirusna svojstva tako da je ovo velika za iritira vlasište. Izgleda da postoji neke novosti obećavajuće za muškarce i žene koje pate od prorjeđuje ili gubitak kose. Neke grupe koji prate Natural Healing osjećati Kantarion je ljekovita moć. Sa svojim regenerativnim svojstvima smatra se da stimuliše rast kose za ljude čija je kosa je pogođena radioterapiju, vuče, ili drugog oštećenja kože glave. Fondacija Australije Rak i prirodnih terapija ima vlasište ulje recept koji je odličan za podsticanje zdravog vlasišta koje je navedeno u nastavku.

Langon Medical Center primjećuje da je u studiji sa pacijenata koji su uzimali antidepresive, gubitak kose je bio povezan sa kantarion, ali studija također navodi da standard antidepresivi mogu izazvati gubitak kose ponekad, kao i, tako da je neuvjerljivim ako je stvorio biljka gubitak kose. Suština je da u svim prednostima ove biljke još uvijek se istražuju unatoč njegovu upotrebu za liječenje depresije i za pravne lijekove gubitka kose za neke. Ako ste na ogradi o uzimanju kao dopuna postoje proizvodi za kosu da pokuša da može biti po vašem ukusu.

load...

Phyto Phytonectar ultra-njegujući Brilliance šampon

Wort ekstrakt St. John-a, voda, PEG-4 Rapeseedamide (masnih kiselina), PEG-7 gliceril cocate (masnih kiselina izvedeni iz kokosa), i dinatrijev cocoamphodiacetate (sintetički surfaktant) čine ovaj visoko koncentriranim botanički šampon. Pazi vratiti prijeko potrebnu vlagu sa svojim uvojcima i povrati snagu, mekoću i sjaj.

ECO-lina Fito Beauty Prirodni šampon

Voda, natrij klorida (soli za podebljavanje), cocamide DEA (kemijski modificiranih obliku kokosovog ulja), ulje čajevca, a kantarion dolaze zajedno za jačanje vratila kosu. Površinski sloj ćelija vaša kosa će biti obnovljena i rast kose je stimulirana s elaborat kombinaciju bilja. Nježno očistiti kosu i vlasište i poboljšanje mikro-cirkulaciju krvi u vlasište.

ECO-lina Fito Beauty Prirodni regenerator

Voda, masne kiseline, cetrimonijevog klorida (emulgator ili uređaj agenata), suncokretovo ulje, ekstrakt aloe, i slatki ekstrakt zastavu stvoriti snažan odsustvo-u uređaj. Ojačati svoj pramenove, stimuliše rast kose i poboljšati mikrocirkulaciju krvi u vlasište za jačanje sveukupne strukture vaše kose.

Kantarion & Basil ulje masaža vlasišta

Za Uradi-Sam u grupi imamo masaža vlasišta koja tvrdi da pomogne u gubitka kose kao i da je vrlo opuštajuće. To je elektrana ulje za masažu sa svježim kantariona, svježi bosiljak, masline, bosiljak, i vitamin E ulja.

U presudi se ne nalazi još o tome da li Kantarion definitivno mogu boriti protiv gubitka kose, ali sa svim svojim zadivljujućim antibakterijsko, antivirusno i anti-upalni svojstva je vrijedi pokušati.

Jeste li pokušali kantariona i ako je tako, kakva je bila vaša oduzeti? 

load...