Kradne šipke protiv kravljanja | BA.inspinre.com
Ljepota

Kradne šipke protiv kravljanja

Kradne šipke protiv kravljanja

Da li koristite figara ili šipke (također poznat kao clipless figara) na valovima ili lokne? Čini se nekako ironično, ali ove jednostavne topline alati mogu biti odličan dodatak vašem rutinu za njegu kose. Oni mogu biti od pomoći za svečan i casual izgled, ili jednostavno samo nešto malo drugačije svaki tako često. Figara i šipke može pomoći u jačanju prirodne pregib obrasce kao dobro.

Oba curling šipke i glačala dostupni su u raznim opcijama, uključujući titana i turmalin. Titan je omiljena sa stilistima jer se pokazati kao vrlo izdržljiv, otporan na koroziju i obavljati izuzetno dobro za sve tipove kose. Turmalin, ponekad pomiješan sa keramičkim, omogućava veći protok negativnih iona, što rezultira dodatni sjaj i zaštitu kose. Oba su odlični tehnologije kao što su ravnomjerno raspodijelio topline svaki put kada se nanosi na kosu.

U odlučivanju što je dobro za tebe, prvo da se odlučite o tome što želite od svog alata? Da li je potrebno samo "popraviti" nekoliko kovrče ili završava tu i tamo, ili hoćeš glavom punom čvršće ili labavije kovrče?

load...

U najvećem broju slučajeva, ako imate srednje do duže kovrče ili valove, možete lako koristiti curling štap. Ovi alati su postali popularni preko samo u proteklih nekoliko godina, jer oni pomažu da duže brave curlier, wavier ili jednostavno dodati više volumena. Gotovo svi curling šipke i glačala ovih dana zagrijati brzo i imaju različite postavke topline.

Držite ove postavke topline na umu prilikom korištenja alata:

  1. Tip 2 (Waves): Niska do srednje jakoj vatri. Kraći kosu više kontrole nad uređajem trebat će vam.
  2. Tip 3 (pregib): Srednje do visoke topline.
  3. Tip 4 (Kinks): Veliki topline.

Curling Rod Prednosti

Koristeći curling štap može potrajati malo navikavanja, ali se lako uči. Jednostavno početi sa suhu kosu i zamotati ga oko šipke / barel. Krajevi kose završit će oko prošle, tako da je manje štete i manje split završava sa šipkom.

Ako imate tanji kosu, štap je korisno u tome da ne postoji nikakav gužvanje ili tragova iza kao da ne postoji "spona". Ako ste u potrazi za volumen, šipke imaju tendenciju da budu bolji u približavanju korenima.

Šipke su dostupni u različitim veličinama i obično se prodaje sa topline dokaz rukavice (za zaštitu prstiju kao što završiti).

Curling Iron Prednosti

Figara nude odlične preciznu kontrolu i da su super za početnike. Stezaljke održava čvrsto držanje na kosi za lako oblikovanje. Oni su uglavnom dostupni u veliki izbor dimenzija (obično od 3/8 "do 2+") i zagrijati brzo i jednostavno.

Žele više?

Pridružite se CurlTalk convo: Kako koristiti figaro?

Final Thoughts

Na kraju, evo kratkog grafikon o tome kako odlučiti koji alat može biti najbolje za vaše brave:

Olovka tanka 3/8 "(željezo) kratkoročnom i srednjoročnom

Shirley Temple-poput 1 / 2-5 / 8 "(željezo) kratkoročnom i srednjoročnom

Elegantan kalemova 1 "(željezo) srednji

Loopy kovrče 1 1/4 "(željezo / rod) srednji i dugi

load...

Velike lokne 1 1/2 "(štap) srednji i dugi

Labave "s" valovima 2 "+ (štap) dugo

load...