Kožni proizvodi za kosu održavaju zaštitne stilove tokom putovanja | BA.inspinre.com
Ljepota

Kožni proizvodi za kosu održavaju zaštitne stilove tokom putovanja

Kožni proizvodi za kosu održavaju zaštitne stilove tokom putovanja

Doduše, ja sam lijen prirodan. Ipak, nekako sam također kovrčave narkoman proizvoda za kosu. Ako ste me prati @gerilynhayes, već je znao da.

Ono što možda ne znate je da kada mi se nešto, idem all in. Pričam o tome, sanjaju o tome, pa čak i širi glas da volim ovu stvar. Moj najnoviji stvar je zaštitni stilova! Da, znam - Ja sam nekoliko # BlackGirlMagic decenije kasno, ali ja nemam srama: Apsolutno sam pumped o ljepoti i lakoći održavanja zaštitnih stilova.

NAPOMENA: U ovom trenutku, naći ću bilo kakav izgovor da uzmem kosu pleteni - #BoxBraids #Fanatic

Jedan od ključnih razloga zašto sam se odlučio za još jednu instalaciju kutija pletenica je zato što ću se putuje. Gdje? Pa, da Afropunk u Brooklynu, New York, naravno! To je jedan događaj sam bio žele da prisustvuju, jer gledanje Afropunk dokumentarac u ranim 2000-ih.

Biti punk-rock entuzijasta sebe, ovo je pravo moje uličici. Ozbiljno - Ja vrištim glavu na redovnoj osnovi sa @SugarPillATX kolege iz benda.

load...

Dokaz: Da. To je moj thumbnail preko @sugarpillatx

Ako ste samozvani lijeni prirodne, a takođe vole da putuju, trebalo bi razmisliti o zaštitnim stilu. Ako se pripremaju za svoj prvi putujući-a-upletena iskustvo, možda će vam trebati malo smjernica u smislu održavanja za njegu kose. Uzeti u obzir moje preporuke za kovrčave kose proizvoda koji će držati pletenice tražim tako svježe, tako čisto i tako uredan!

IStock / m-imagephotography

Kovrčava kosa Proizvode je potrebno za održavanje Vaš Zaštitna stil

Dok postoji mnoštvo zaštitnih stila specifičnih proizvoda na tržištu, želio sam da vidim da li će kovrčave kose proizvode na snagu na moju kutiju pletenice. U nastavku su bili! Uzeti u obzir od mojih omiljenih kovrčave kose proizvoda koje koristim za održavanje moju kutiju pletenice.

SAVJET: Ako želite da letite u odnosu na roadtrip-it na odredišta, sljedeće stavke mogu se sipa i pohranjeni u 4.0 oz travel boce:

  • Prirodno Smitten crni sapun šampon - Girl. Ja ne šalim kada kažem da je to šampon spasio. Moja. Život. Kad mi je vlasište svrbi izvan vjerovanje nakon instalacije nekoliko dana nakon pletenica, bio sam skoro prešao do suza. Srećom, imao sam Jamajke Crna ricinusovo ulje-bogat šampon pri ruci da pomogne očisti moje glave i pletenice. # Fan4Life
  • Groganics Na Spot Itch pomoć vlasište Medicina Drops - ljubav, ljubav, ljubav to Medicirana svrab reljef i liječenje vlasišta. Na vratu, znate - gdje su Beady perle - bio je na vatru za jedan dan, a neke promjene. Prijavio sam se nekoliko drugih seruma koji je ponudio privremeno olakšanje i je najbolje koristiti preko noći. Međutim, ovaj serum je najbolje za dnevnih sati kada apsolutno mora napustiti kuću i funkciju. Tako je: ovo je moj novi boo, ovde. Idemo zajedno, sada.
  • Bogat arganovim uljem De-Frizz Shine Mist - sjajni i konac-y je ime igre, ovdje. Tako sam sa ovim sjaj magle. Prije svega, to miriše na anđela perje. God angel miris perja, kao, to je u boci. Drugo, ako je potrebno tvoje pletenice da izgledaju sjajno i nov na dan 12, spreja ovaj sjaj magla na korijene i samih pletenice.
  • load...
  • Mielle Organics belog božura koji se ne ispire (u 2 0z sprej bocu.) - Kao što je preporučeno toliko vas putem YouTube i Instagram, to je imperativ da se ne stavi proizvod poslije proizvod na kožu glave i pletenice. Uzeo sam pažnju, prijatelji. Ali sam se gubi vlagu !!! Dakle, Posegnuo sam za ovo odsustvo-u koji je bio lagan, miriše božanski, i da bih mogao koristiti kao root osveženje. Posebno mi se jer je u spreju tako da je aplikacija je lako peasy. Perfecto!

Non-kovrdžava kosa proizvodi:

  • Slučajeva svile jastuk - Iako nemam omiljeni brend, ja ću zauvijek biti dužnik do aprila Bingham za (doslovno) primorava da dobijem svilenu jastučnicu. Toplo preporučujemo da spakujete jastuk slučaj sa vama. Tu će biti noć u kojoj ste jednostavno previše iznemogli od putovanja i / ili zabave puta za kraj te pletenice. Vi ćete biti ikada tako zahvalan za svilenu jastučnicu.
  • Četkice za zube - Sve ovo ću reći: Baby vlasi.

NAPOMENA: Ljepota ove liste je da su svi kovrčave kose proizvode dijele sastojci vlagom bogate! Od arganovo da kokosovo ulje, te kovrdžave kose proizvodi će imati ti i ja prskaju vlagu dok je putovao od mora do sija mora!

Bonus Savjet: Primarna probleme žena kovrdžave, teksturom kose je suhoća. Čak i kada putuju sa zaštitnim stilova, suho vlasište i kosa je problem. Rješenje ovog pakuje pravo putovanje za porodicu kovrčave kose proizvoda, tako da vaše lokne može da se prilagodi okolini. Uzmi korak dalje istražujući na vrijeme prije dolaska.

Putuje uskoro? Šta kovrdžava kosa proizvodi vodiš sa sobom na održavanje zaštitne stil?

Udio u komentarima!

Ako ste u Brooklynu, New York u subotu, 26. Avgusta, a nedjelja, 27, samo se javi i NaturallyCurly Urednički tim u Afropunk!

Dobiti svoju kartu jer ne možete propustiti ovo!

Kao i uvek, ostati upletena gore!

load...