Kosi reflektor kose: Rochelle Rae kozmetika | BA.inspinre.com
Ljepota

Kosi reflektor kose: Rochelle Rae kozmetika

Kosi reflektor kose: Rochelle Rae kozmetika

Da li je bila slika ili vajanje, Rochelle Rae uvijek je inspiriran ljepotom.

Sada radi kao Austin šminker, ona je koristila te iste umjetnički senzibilitet za stvaranje popularne Rae kozmetičke linije.

Dok je radio kao grafičar i model, upoznala je šminker i bio je zaintrigiran usput šminka mogla izvući svake žene ljepotu.

Njenu želju da saznaju više o industriji ju je u Los Angelesu, gdje je pohađala prestižnu Hollywood Makeup Designery. Počela je raditi na filmovima, ali umorni od načina života.

Rae vratio kući u Austin da radi kao komercijalni šminker i otvorio Rae Kozmetika Studio. Ona je brzo stekao reputaciju za nju prirodno, laskavo stil i stekao veliki i odani klijentelu informativnim emisijama, muzičara, filmske zvijezde i zakonodavci, kao i nevjeste, modeli, studenti i žene u karijeri.

load...

"Smatrao sam da joj šminka me izgledaju bolje od mene, ali i dalje ima mene", rekao je Rae pjevačica Kelly Willis. "Imala sam više samopouzdanja nego što sam inače radim u snimanju fotografija."

U Rae rad, ona smatra da je teško pronaći makeup koji je dao ljudima čista, prirodan izgled koji bi mogao izdržati u Teksasu topline.

"Želio sam svjetlo, prirodna šminka linija za vruće, aktivnu zajednicu", rekao je Rae. "Želio sam nešto jednostavno da nije potrebno mnogo vremena. Većina ljudi nemaju mnogo vremena."

Nakon 10 godina u poslu, ona je počeo da razvija svoju šminku liniju - onaj koji zadovoljava potrebe on-the-go žena. Nakon dvije godine istraživanja i razvoja, ona je pokrenula Rae Cosmetics. Njen slogan je "Beauty, Pure & Simple".

Linija uključuje ruževe, sjajila, obloge za oči, usne, prikrivače i fondacija. Rae kozmetika temelji i prah su na bazi mineralnih i ne sadrže ulje, talk, miris ili potencijalno iritirajuće sastojke. Oni sadrže prirodne antioksidanse i kreme za sunčanje, kao i vitaminima A i E.

Iako su boje zabavne, oni i dalje su prirodne. U ljubičaste, na primjer, imaju zlato tonovima da laskati bilo tonus kože.

"Ovo nije za šminku narkomana", rekao je plavuša, kovrčava Rae. "Rae Kozmetika dizajnirani su za aktivne žene koje žele da izgledaju odlično i onda o svojim životima."

load...