Koji je alkohol u gorili? | BA.inspinre.com
Ljepota

Koji je alkohol u gorili?

Koji je alkohol u gorili?

Pitanje

"Gorilla sline gel (alkohol) sastojak

Stvarno želim da isprobam ovaj gel! Njegova proteina besplatno, ali ima alkohola u njemu. I neko je komentarisao gel i rekao da prekida svoju kosu i njihov liječnik im je rekao da ga ne koristite. Imam niske poroznosti kosu pa se bojim da bi to moglo da moja kosa prekine. Trebam li rizikujem? "

Sastojci

Voda (Aqua), PVP, alkohol, Peg-150, Sorbitol, hidroksietilceluloza, trietanolamin, karbomer, Cyamopsis, tetragonoloba (guar) Gum, Fragrance (Parfum), žuta 10 (CI 47005), žuta 6 (Ci 15985), Green 8 (Ci 59040), Methylchloroisothiazolinone, metil

Odgovor

Nisu svi alkoholi su loši bez obzira na negativan rep dobiju. Masni alkoholi kao što su lauril alkohol, cetil alkohol ili stearilni alkohol se obično izvedeni iz prirodnih izvora i imaju veću količinu sadržaja ugljika, što ih čini masnija i koriste kao omekšivači ili emolijenasa u koži i kosi proizvoda. Kratkom alkoholi lanac poput SD alkohol, SD alkohol 40, ili propil alkohol imaju manje ugljen i isparava brzo zbog svoje niske molekularne težine. Alkohol je treći sastojak u ovaj gel tako da nismo sigurni da li je masni alkoholi, ali imamo neke informacije o nekim drugim sastojcima u ovom proizvodu.

load...

Beauty Brains govori ono što polyVinlyyrrolidone je i šta radi. "PVP se koristi u oblikovanje jer je jeftin i to daje vrlo teško hrskavi čekanje. Dokle god nema vlage u zraku. Jer, ako postoji, i PVP će apsorbirati i postati ljepljiv. Neki ljudi vole PVP krize, ali to je sigurno nije state of the art stila pomoći. "

Beauty mozak dalje kaže kako je sorbitol nije sve tako sjajno bilo, pogotovo jer PVP ne radi dobro kada je izložen na vodu i da je sorbitol može samo pogoršati stvari. Ima puno žena koje vole Gorilla Snot gel jer je jeftin i radi svoj posao, ali to možda neće biti isti za sve.

U krajnjoj liniji,

Ovaj relativno jeftin proizvod je popularan jedan. Čini se da je odličan gel sa čekanje i mnogi kovrdžave djevojke koriste tako da pokušamo. Međutim, to nije najbolji stajling gela koristiti niti jedan za dodirljiva meke kovrče. Mi nismo svjesni koju vrstu alkohola (dobra ili loša) je u tome, ali PVP je sastojak treba paziti, jer to može učiniti kosu ljepljive. Sa tobom da niske poroznosti kose, mogao bi potencijalno probati ovaj put da vidim kako to ide, ali ako to ne uspije onda znate da izgubljeno je samo manje od 5 €.

load...