Kako voleti svoju kovrdžavu kosu kao Lorde | BA.inspinre.com
Ljepota

Kako voleti svoju kovrdžavu kosu kao Lorde

Kako voleti svoju kovrdžavu kosu kao Lorde

Lorde voli kovrdžave kose - i misli da bi trebalo, previše.

Ono što je nekada osramotila i izbjegavali iz društva sada postaje ne samo prihvatljiv, ali i mnogo tražio nakon ne-kovrčava djevojčica. Nedavno je pop zvijezda odgovorila na jednom od svojih fanova online tupim (ali ohrabrujući) izjavu o ljubavi njoj kovrdžave kose.

"Kovrčava kosa je najbolja [psovka] mama", rekla je ona. "Volim da ovo halo kose zrači iz moje lice. Što je veća, to bolje! Zapravo samo se ošišala malo kraća tako da bi bilo kao veliki i sladak je moguće."

Želite li pahuljasto, obiman kovrče koje odbijaju oko kao da ste na pozornici s ventilatorom duva iza sebe na New York Fashion Week osoba nakon-party? Naravno da radi. Evo nekoliko savjeta za dobijanje Tumblr dostojan kosu kao Lorde a.

load...

Foto ljubaznošću Lorde Instagram

Korak 1: posušite

Kada izađete ispod tuša, važno je da ne koristite tradicionalni frotir ručnik da se osuši vaše lokne jer vlakna od frotira peškir može dovesti do frizz. Umjesto toga, izbrisati vaše lokne osuši pomoću t-shirt.

Korak 2: vlaže i stil

Možete može ili ne može biti već rade ovaj korak, ali koristeći odsustvo-u uređaj je ključno za održavanje vaše vlage. Ako je vaša kosa je sklona kovrča, to bi mogao biti suhoće koji uzrokuje vaše frizz halo. Valovita kosa mogu biti opterećena kada se koriste previše proizvoda, tako da smo željeli koristiti 2-u-1 proizvoda koji mogu usloviti svoju kosu i pružaju čekanju, kao Curl Junkie pregib in a Bottle, Ouidad Šlag Curls i kovrčavu kosu Solutions Curl Keeper. SCRUNCH proizvod kroz kosu, gurajući svoj završava prema svojim korijenima, da ohrabri vaša kosa uviti.

Korak 3: Plop

Sada je vaša kosa mokra i prekrivena proizvod, koji se vjerojatno povući svoj valova dole. Da biste bili sigurni vaše kovrče obliku (i da pomogne vaša kosa brže sušenje) koristite majica na plop kosu u trajanju od najmanje 15 minuta. Na plop, ležao majicu ga na ravnu površinu kao što je krevet sa dna košulju najbliži vama. Zatim se sagne i postavite vrh glave u centru majice, tako da se sve vaše kose je na gomili. Zatim roll i kravatu rukava t-shirt oko glave, a onda ustane i vaša kosa uredno naslagane na vrhu glave. Ako vam je potreban vizualni, ovdje je kompletan vodič za plopping.

Korak 4: difuzne
Korak 5: Pojačajte jačinu zvuka

Ako zaista želite Lorde velika, obiman izgled, kada vaša kosa potpuno osuši flip glavu skroz naprijed i koristiti prstima rasčupaviti korijena kose. Ovo će odvojiti kovrče i stvoriti dodatni poticaj volumena. Možete izgubiti malo pregib definicije, ali je veći kose, više dramatičan izgled. Ako je vaša kosa izgubi volumen tijekom dana, jednostavno ponovite ovaj korak kako bi vaše lokne vratiti u život. Mi stalno radimo to u kancelariji NaturallyCurly.

load...
load...