Kako ukloniti proširenja | BA.inspinre.com
Ljepota

Kako ukloniti proširenja

Kako ukloniti proširenja

Kada u potrazi za dodati neke dodatne dužinu, volumen, ili potpuno drugačiji stil kosu, ekstenzije, AKA plete, su prirodni izbor.

Ali na kraju dođe vrijeme za kosu koju ste kupili i kosu si odrastao da idu svojim putem. Instaliranje ih pravilno je jedna stvar, najbolje prepustiti profesionalcima, ali sigurno ih uklanjanje je obično nešto što mi pokušavamo učiniti ourselves.with različitim nivoima uspjeha. Budući da smo svi brinuti o gubljenja naše prirodne pramenove ili uništavanje naše rubove, znajući kako ukloniti ekstenzije je ključ!

Bez obzira na to koji tip imate, cilj je da ih ukloni bez prekida, za podrivanje ili rezanje vaše prirodne kose. Počnimo ideš učenje na pravi način sada, tako da možemo izbjeći "liječiti", kasnije.

Snimak u

A klip je možda najjednostavniji u smislu instaliranje i uklanjanje. To je bukvalno sve u ime! Da biste uklonili isječak u tkanje:

1. Postavite palac sa strane vrha klipa sa svojim kažiprst staviti direktno ispod palčeve.

2. Koristite palčeve da se povuče u silazni pokreta na klip dok je kažiprst vrše vani pritisak u isto vrijeme. Ovaj pritisak i kretanje će otvoriti klip.

load...

3. Sada kada ste otvorili snimka početi da se podigne od vaše kose koristeći blag pokretima da se izbegne izvlačenje prirodne kose. Ne zaboravite samo zato što je jednostavno ne znači da mogu samo da parati kroz!

Traku

1. Prvo, pronađite traka i početi primjenom veću količinu za skidanje rješenje oko rubova trake. Ne budi cicija ovdje, još je više.

2. Skidanje bi trebalo da počne da se olabavi traku i treba da prestanu držati na drugu stranu trake. To će vam omogućiti da povuče ekstenzije off polako u silaznoj pokreta tako da prouzrokuje što manje prekida sa svojim niti moguće.

3. Uvijek uklonite jedan dio potpuno prije nego što pokušate ukloniti sljedeće ekstenzije. To nije trka!

4. Ako je sve ostatke lijevo preko na kosi, odmah primijeniti za uklanjanje, i duboko čisti kožu glave. Gledati u neke dobre prečišćivači i idu na posao!

Ulijepiti

1. Pronađite obveznice vrhovima prstiju za početak.

2. Nanesite svoj omiljeni ulje na dohvat ruke, a zatim početi polako, nježno trljanje obveznica, pazeći da ne stavljati nikakav pritisak. Ako krišom u masaža vlasišta ovdje, nećemo reći.

3. Koristite širok zubima češalj, ako je potrebno ili prste ako u stanju, i početi da popustite području gdje obveznica drži kosu i proširenje.

4. Nanesite keratina ljepilo za uklanjanje, gdje su obveznice dodatno olabaviti čekanje. Nastaviti rad kroz prstima ili češljem potpuno olabaviti obveznica.

5. Uklonite obveznice potpuno prije prelaska na bilo koji drugi sekcije.

Ušivati

Proces za uklanjanje SEW-u proširenja je malo komplikovanije od ostalih options.and još postoji samo jedan stvarni korak! Morat ćete smanjiti obveznice sa parom makaze za rezanje, ili sa ripper šav (mnogo manje strašno alat nego što zvuči) Ključ je, očigledno, kako bi bili sigurni da ne smanji svoj stvarni kosu. I dalje imamo tips ipak! Čak prije nego krenete sa instaliranjem, uvijek možete pitati za stilista da koristite nit koja je drugačije boje nego kosu instalirati svoj stil. Čak i suptilne boje nekoliko nijansi svetlija ili tamnija od vaše prirodne kose će vam pomoći da započnete. Ako imate pristup upaljenu taština pomoći da počnete, koristite ga! Najgora stvar postaje u svoju svjetlost. Na kraju, da ćete želite zadržati smetnje na apsolutni minimum. Pošalji bilo koje male klince za playdate, uključite Spotify na umjesto TV-a, i stvarno dati sebi vremena da se osjećaju one teme napolje. Uzmite Takedown slomiti svakih nekoliko faza do snađete, možda odemo na čaj, i neka vaši prsti ponovno prilagoditi kako vaša kosa misli prije nego što se u utrnula vrstu groove gdje se donose najgore greške (wow, to je zapravo dublje nego što smo očekivali da se o ovom članku). Vaš inča će ti se zahvalim!

load...

Mikro Link

Možda nemate misao instrukcije kako da uklonite proširenja će uključivati ​​doslovnom alata, ali za uklanjanje ovog tipa, zaista ćete trebati da biste dobili grip! Jer je Microlinks se spljošten bivši cilindre kovani metal, a ne veze kao što je skok prstena na svoje omiljene ogrlica, ti si zapravo samo ih cijeđenje nazad u nešto kružnog oblika s nekim špicastih nos da se dovoljno prostora da se povuče kosu iz linka. Stisnite lagano na horizontalnoj osi (kraći dio za geometriju-osporene), bez toliko teško da ćete završiti ponovno zatvaranje link na suprotan način cijeđenje. Izgleda prilično jednostavno, zar ne? TO JE! Samo povucite prsten sa računa da se ne podrivanje kosu. Ako imate mogućnost odabira, ostavite izložen kliješta proljeće na miru! Oni će uhvatiti samo vlasi kose, a usudio smo say.pluck svoj proces? Odlazak zanatskih radnji za manje nakit izgradnju kliješta koje možete izolirati specijalno za tu svrhu! Ne hrđa, nema muljanja i prisvajanje alata za kosu kao alata za domaćinstvo i gubi ih u kutiji za alat! DIY Divas, gledamo vas.

Imate li lekcije tkanje uklanjanje, savjeti, ili horor priče da dijele kovrdžav? Hajde da saosećaju u komentarima!

load...