Kako se osloboditi tvoje kondicije? | BA.inspinre.com
Ljepota

Kako se osloboditi tvoje kondicije?

Kako se osloboditi tvoje kondicije?

Bilo da je vaš konjski rep, spava čudno, šešir, ili nepravilne primjene proizvod izazvao je, veliki problem zbog uznemiravanja naše pregib obrazac mogu biti ružne, neželjenih dlačica dent. Najlakši (a možda najočiglednije) način da se riješi od njih mogu ponovnim pranje i re-styling kosu dok je mokra, ali mi uvijek ne žele staviti to vrijeme i trud u, pogotovo ako imamo nedavno oprati kosu. Dobra vijest: postoji nekoliko proizvoda i trikova koji mogu pomoći u sprečavanju i popraviti udubljenja kosu.

Q-Redew

I spomenuti Q-Redew puno, jer sam apsolutno volim - prijenosni kosu parobrod radi kao magija. To čini post rad-out rep udubljenja nestati, a uparivanje ga sa proizvodima kao što DevaCurl oslobodi ga sprej pomaže da bolje eliminirati frizz. Prvo, sprej svoju kosu, a onda kada sam napuniti rezervoar filtriranom vodom, ja cilj alat za udubljenje, povucite okidač i dozvolite pare za rad. Onda ću obično finger zavojnica - ili lagano rake - sekciji prstima dok pare pogađa to napraviti udubljenje ide pa-pa.

load...

Invisibobbles

99% vremena vidjet ćete jednu od ovih na svoj zglob, a 1% je jer drži moju kosu. U moje iskreno mišljenje, to su najbolji kosu veze sa kovrdžave može kupiti - oni su oblikovani kao stari telefonski žice da drži kosu bez uvijanju ili što dovodi do pada to. Oni također ne izazivaju napetost glavobolje da su neki kovrdžav doći kada vezivanje njihova kosu sa elastičnom. Ako ne koristite ove i često se konjski rep udubljenja, probajte ovo jedno od i vidjeti ako primijetite razliku.

A Osvježavajući sprej

Ponekad, Osvježavajući sprej će oživjeti savijenog kovrče i riješi udubljenje sasvim dobro. Spray kosu temeljito, ponovno scrunching kosi vratiti u svoj prvobitni oblik. Ako ne izgleda scrunching da se radi, na brzinu dva-Strand twist ili pin uvijanje. Ostavite ih u trajanju do 10 minuta prije nego što ih. Moj omiljeni obnavljanje sprejeva su DevaCurl Mist-er desno, Ouidad Botanički Boost, i Jane Carter Rješenje Curls Go Mist Me Over dlake hidrator.

A saten obložene kapa

Ako ste nosili šešire sve Zimski ostati topla, ali vidim "šešir dent" kad ih skinem, ne očajavajte jer postoji još uvijek ima nade. Sviđa mi se SLAP iz Grace Eleyae jer me toplo bez narušavanja mog pregib definicije. Neki kovrdžav čak volim da spavam u ovim da sačuvaju svoje kovrče.

Nemojte vezati kosu kada je mokra

Naša kosa je većina manipulativna kada je mokar, tako da je ovo pouzdan način da dodate udubljenje u kosi, jer će se osuši oko držača konjski rep. Ako može pomoći, sačekajte da se vaša kosa ne osuši; ako morate dobiti svoj mokru kosu sa lica, predlažem clipping nazad u 'cimeta punđu.' Kosa će i dalje suha, ali umjesto toga, treba uzeti u obliku mekše valova umjesto kovrče sa udubljenje u sredini.

Kako se izbjeći rep dent?

Ostavite svoj tajni u komentar ispod teksta.

load...