Kako pronaći lokalne brendove za kosu u Australiji | BA.inspinre.com
Ljepota

Kako pronaći lokalne brendove za kosu u Australiji

Kako pronaći lokalne brendove za kosu u Australiji

Nema mnogo crne zajednice u Australiji, a čak i tamo gdje su crnci, mnogi nisu prirodne. Ljepote industriji odražava stvarnost prilično bolno. Ti bi biti pod velikim pritiskom da vidi crnkinja sa prirodnom kosom na bilo bilbord ili na bilo koji TV reklami. 

Podrazumijeva se da, ako uđete u bilo frizerski i kozmetički snabdijevanje robom ćete teško naći odjeljak posebno posvećen potrebama kinky kovrčava sestara kao ja. Dakle, pronalaženje lokalnih njega kose brendova u Australiji zahtijeva neke genijalnosti:

Tražiti organske ili sve-prirodni marke

Kao Naturalista, jedna od stvari koje su me povukli na način života bez hemikalija je pristup proizvodima za kosu koje je bolje za moje tijelo. U stvari, mnogi proizvodi koji su sada na tržištu za kovrdžava kratkodlaki, Crna žena, teško naglasiti činjenicu da nemaju parabena, sintetičkih kemikalija, sulfata, i drugih štetnih kemikalija.

load...

Imajući to na umu, kad god nisam siguran koji proizvod kupiti, uvijek sam otići prema organski, ekološki, potpuno prirodan dio radnje. Vezan sam da goodies kosu koja se uklapaju u moja očekivanja. 

Isprobajte nove stvari

Jednostavan. Moraš dati tih novih proizvoda je u pokretu. Vjeruj mi, razumijem kako zastrašujuće može biti da pokušate marke čija imena nikada niste čuli od ranije. Ja sam tip osobe koja temeljito istražuje proizvod prije nego što sam ga kupiti, tako da napraviti razmetanje na proizvodu nisam naišao nije moj čaj. Ali ponekad to je vrijedno toga. Baš neki dan ušao sam u Sephora u Melbourne Central i pokušao Vaš Theorie proizvoda. Bio sam ugodno iznenađen i nepotrebno je reći, da sam pronašao novo Sveti Gral duboko uređaj!

Pitajte mještani

Možda biti bolje pita kolega Black naturalistas odakle uzimaju njegu kose proizvodima. Uostalom, oni koji su bili ovdje već dugo vremena da ga se nekako. Jedan moj prijatelj je preporučio nekoliko e-commerce, kao što su Afropuffs.com i iHerb.com, koje prodaju puno proizvoda prirodne kose iz SAD-a

Dok isporuka može koštati ruku i nogu, imate ove lokacije ako ti treba specifičan za njegu kose proizvode tako da zadovolje vaše potrebe. Mještani mogu također biti u mogućnosti da vam pokazati lokalnim čvorišta s saloni za crne žene. U Melburnu, Sunshine i Footscray imaju veliki afričke zajednice, tako da možete biti u mogućnosti da biste dobili svoj Locs ili pletenice učiniti tamo.

Da li ste Naturalista u Australiji? Ako je tako, kako ste pronašli lokalnu njegu kose marke? Ostavi nam komentar dole!

load...