Kako koktel koristiti čista ulja | BA.inspinre.com
Ljepota

Kako koktel koristiti čista ulja

Kako koktel koristiti čista ulja

Zašto kovrdžav osjećaju potrebu da se koktel svoje proizvode?

Svaki kovrčava Strand je jedinstven za svaki kovrdžave osoba. Ono što radi za jednu, možda neće raditi za druge, čak i ako imaju isti tip pregib obrasca. Koktela proizvod vam omogućiti da se uklope proizvode zajedno kako bi stvorili lični izmišljotina da pruži najbolje rezultate za svoje potrebe. U nastavku su neke od Silk elemenata omiljena koktela, koristeći nevjerovatan moć prirode u svojim Silk Elementi 100% kolekcije Pure ulja. Stvoriti koktel za svoju kosu uz pomoć recepata ispod, ili otvorite svoj nevjerojatan spoj koji je kao jedinstven i pojedinca kao vi.

2. Dan Refresher Koktel

Ovaj jednostavan spritz je idealan za tip 2 valovite kose. Čuvajte ga u sprej bocu i spritz kosu ujutro da ožive 2. I 3. Dan kovrče i valove koji su sravnjena sa zemljom od sna vaše noći.

Recept

1 kapaljku od Silk Elementi 100% Pure ulje slatkog badema

1 kapaljku od Silk Elementi 100% Pure arganovim uljem

2 šalice vode

Kombinuju sve sastojke u sprej bocu i protresite dok su dobro uklopljena. Kada se probudite sa 2. Ili 3. Dan za kosu, sprej svjetlo magle vašeg koktel u cijeloj kosi, a zatim prstima da zavrtite bilo izobličena ili neposlušnu kovrče. Također možete koristiti ovaj koktel kao podneva za obnavljanje ako su počeli svoje kovrče na droop ili labave oblik tokom dana. Jednostavno okrenite glavu naprijed i širom sprej koktel, a zatim flip kosu leđa i prstima da se opustiš kovrdže na korijene, stvarajući dodatni tijelo i zvuka.

load...

Moisturizing Styler Koktel

Ovaj DIY stil proizvod je idealan za tip 3 kovrčave kose. Mi često brinu da naši proizvodi za oblikovanje kose se isuše kosu sa alkoholom, mineralna ulja i vazelin. Ovaj koktel će hidratizirati vaše kovrče s eteričnim uljima će također pružaju čekanje da ti dam definiciju i sprečava kovrdžanje.

Recept

½ kapaljkom od Silk Elementi 100% Pure ulje jojobe

½ kapaljkom od Silk Elementi 100% Pure Ulje makadamije

1/3 cup of Silk Elements Curl Pudding

Mix ovih sastojaka dok dobro uklopljena, a zatim primijeniti koktel od korijena do vrha na mokra kosa. To će djelovati na vlagu pri kreiranju proizvoda za optimalan stil. Ako praktikuju LOC ili načinu SLZ, ovo je tvoj "C."

Twist and Hold Koktel

Ovaj koktel je idealan za žene s Tip 4 coily kose koji vole da nose svoju kosu u preokret od stilova.

Recept

½ kapaljkom od Silk Elementi 100% Pure Olive Oil

½ kapaljkom od Silk Elementi 100% Pure uljem avokada

1/3 cup of Silk Elements Curl Custard

Ovaj članak je pod pokroviteljstvom Sally Beauty Supply. 

load...