Kako izbjeći biti narkoman za proizvod | BA.inspinre.com
Ljepota

Kako izbjeći biti narkoman za proizvod

Kako izbjeći biti narkoman za proizvod

Biti narkoman proizvod je skupa navika. Za bezbroj svjedočenja sam pročitao o salon posjeta i Relakseri biti preskup, vidim mnoge žene troše toliko ili više na prirodnim i kovrdžave kose proizvoda. Evo tri prilično lako načina da se izbegne kao narkoman proizvod.

1. Saznajte više o sastojcima

Uzimajući vremena za istraživanje sastojaka će vam uštedjeti mnogo novca. Ništa osjeća gore od realizacije vaša kosa je postojano suho za protekla četiri mjeseca samo zato što vaš uređaj bio pun proteina i vaše lokne se dogoditi da bude niske poroznosti i proteina osjetljive. Veterana za njegu kose može osjećati kao da je to zdrav razum, ali početnici hodaju u prodavnicama gdje svi pokušavaju prodati prirodnih proizvoda za kosu, i ne mogu imati najboljem interesu svoju kosu na umu.

load...

2. Izbjegavajte dužina opsesija

Iako se većina žena prelaze u biti hemijski slobodno kako bi se dobila zdravu kosu, zadržavanje dužina je na pameti. Stalno gledanje (uhođenje) blogovi prirodne kose, Tumblr stranica i Fotkis od Naturals koji su bili u igri za gotovo deset godina je najbrži način da postanu samosvjesne svog kovrče. Balavi kose tuđe vodi samo radoznalost o svojim režimom. Nivoa genetika, dijeta, vježbanja i stresa su svi ključni faktori u rastu kose.

Zadržavanje dužina određuje razinu vlage, manipulacije i život kose ciklusa. Vaše zdravlje i održavanje može biti sasvim u redu, ali može biti u poricanju o vašem stopu rasta. Kosa svima ne raste na average.5in. Mjesečno. Možda ste osim stanovništva čija je kosa raste na 1 / 4in. Mjesečno versus.5 / u. Mjesečno. Znam to jer sam prošao kroz takve poricanja. Morate biti realan o svom kose i prihvatiti da skupljanja svaki tematska pomoć rast kose na tržištu neće promijeniti svoj rast kose. Oni mogu samo pomoći da zadrže dužinu.

3. Pronađite zaštitni stil

Zaštitna stilova će obeshrabriti svakodnevno manipulaciju vaše kose. Kada je vaša kosa dole ste vezani eksperimentirati više. Savršen primjer: "Šta ?! Mahogany Curls rekao je Nadajmo Jam Custard je thebomb.com ?! Pa, s obzirom da moram da shvatim šta da radim sa ovim skupljen pranje i otići, možda i voziti ulicom i pomoći sebe flaša." Što duže moja kosa je gore, što duže to me vodi na korištenje proizvoda. Iako sam se nervozan kad vidim novi product review u mom YouTube pretplate, znam da moram da završim novih 10 grama hidratantnu kremu sam kupila prošle sedmice.

Žele više?

  • Za rast kose ciklus Mitovi i činjenice
  • Najbolji vitamin za rast kose?

Final Thoughts

Zdrava kosa ne mora biti visok održavanje, a neke dame koje prave svoje proizvode su primjeri kako možete postići zdravu kosu bez razbijanje banke. Ako niste do, smišljaju vlastite proizvode, kada ste pronašli svoj zaliha ponestaje, budite sigurni da iskoriste prodaje kao CurlMart je 20% popusta na prodaju na razini web događa sada. Onda možete dobiti proizvode koji su stvarno radili za vas i podalje od kupnje svakog novog proizvoda te vidim.

load...
load...