Kako glamirati kao omiljene ljubičaste ljubičice za kosu | BA.inspinre.com
Ljepota

Kako glamirati kao omiljene ljubičaste ljubičice za kosu

Kako glamirati kao omiljene ljubičaste ljubičice za kosu

To je razlog zašto mnogi od nas se oslanjaju na savjete od naših omiljenih kovrdžave kose i lifestyle influencer. Volimo njen stil, njen pristup za njegu kose i ljepotu, i naravno kako se čini da se osećamo žestoka kada je u pitanju Rockin 'naše kovrče.

Dati svoje kovrče život oni to zaslužuju, NaturallyCurly i Bed Head od TIGI doprla do nekoliko omiljenih kovrčava uticajni naše zajednice. Ove žene ne samo da dijele svoje najbolje pregib savjete i korištenje proizvoda savjete s nama; oni su također hosting nagradne igre za vas da biste dobili svoje ruke na salonu-ekskluzivnu liniju Foxy Curls po TIGI!

Izvor: @alexisbelon

Alexis Belon

U svom Get Ready with Me - Bed Head po TIGI video, stalno Stylin 'Alexis Belon nam daje ujutro ljepote rutinu inspiracija. Sa korak-po-korak upute koje je lako slijediti, svaki kovrčava Žena će htjeti da prati svoju prednost. Alexis koristi Foxy Curls, vaš novi omiljeni stil linije od TIGI, i dati vam priliku da osvoji celu kolekciju za sebe. Zašto? Jer u ovoj godini, to je sve o #yourcurlsyourway! Posjetite Alexis Belon - YouTube kanal za više detalja.

load...

Izvor: @dailycurlz

DailyCurlz

Kada vam treba dnevna doza sladak, naravno da dodirnete rame vašeg go-to-kovrdžave Žena Daily Curlz! Ona nam uvijek daje porciju pouzdanih recenzija proizvoda i preporuke. To je razlog zašto ćete želite podesiti u njoj YouTube i Instagram hrani jer ona poklanja njen novi pregib stajling favs, svi iz TIGI Get #yourcurlsyourway, svaki dan sa Daily Curlz - uđe u nagradnu igru ​​sada!

Izvor: @talia_music

Talia

Pričajmo o rock zvijezde na trenutak: Oni inspirišu, vaš potez, i uvijek se čini da izgledaju savršeno. Talia odgovara ovom opisu, a ona je kovrčava djevojka! Kovrdža su besprijekornu i mi apsolutno želimo da vidimo kako je ona koristi TIGI na njih. Pratimo je na Instagram, gdje je domaćin joj je prilagođena #yourcurlsyourway nagradna igra! Možete unijeti osvojiti cijelu liniju dok postaje fascinantan pregib savjeta koji možete koristiti na redovnoj osnovi.

NAPOMENA: Od srijeda Avgust 30, 2017, natjecanja sve uticajni '/ nagradne igre navedene u ovom članku su zatvorene.

Dobiti svoj novi omiljeni Stylers sada!

Spreman da se glam lokne kao svoj omiljeni uticajne? Onda odete do SHOP NaturallyCurly sada da se TIGI salon ekskluzivu.

Držati korak sa svim svoj omiljeni uticajne, NaturallyCurly i TIGI za više zadivljujući izgled!

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...