Kako da povratite curke od oštećenja toplote | BA.inspinre.com
Ljepota

Kako da povratite curke od oštećenja toplote

Kako da povratite curke od oštećenja toplote

Sam počeo putovanje prirodnu kosu u 2014. Godini, kada sam imao dovoljno opuštajuće moje kose svakih 3 do 6 mjeseci i koji se bave sa svojim beživotno izgled i od svih oštećenja! Nakon istraživanja putovanje prirodne kose odlučila sam da isprobam prelazak u vrijeme kada nije bilo mnogo UK blogere da se odnose na ili naučiti od, zbog toga sam počeo svoje.

Tokom ovog puta je bolovao od većih oštećenja topline; moje kovrdže morao okrenuti ravno slame! Sada sam 100% prirodni sa najdužom, najzdraviji kovrče nikada nisam mislio da ću ikada imati! Evo nekih mojih top savjeta za prevazilaženje oštećenja topline.

1. Ne Heat!

Šta ako želim ispraviti moju kosu?

2. Trim kosu

Na kraju kao vaša kosa raste možda želite na sebe dati kick-start i trim off bilo stvarno mrtav i ravno krajevima. Pobrinite se da posjetite profesionalac koji ima iskustvo u suho rezanje kovrčave kose (Devacurl obučeni stilista pomoći previše!). Jednom kad riješi najgore vašeg štete primijetit ćete više volumena i inspiraciju da nastavim sa putovanja.

load...

3. Budite nježan!

Vaša kosa je u najgorem trenutku i morate biti tako oprezni pri rukovanju to! Liniju u kojoj vaš novi prirodne kovrče zadovoljiti vaše oštećene kose će biti vrlo skloni lom, možete izbjeći ovo, čuvajući svoju kosu hidrirana u svakom trenutku, otpetljava samo prstima (gori scenario širokim zub češalj) i zaštita u noć.

4. Oslonite se na zaštitu i održavanje

Tako ste stavljanje u sav posao da biste dobili osloboditi od vaših štete topline - sada je potrebno za održavanje vašeg novog zdrave kose. Najbolji način da to učinite je pomoću satena pribor i redovno hidrataciju vaše krajeve.

Spavam na satenskom jastučnicu i koriste satena frizuru za ananas i kada je to potrebno pokriti sa satenskom maramom. Ovo pomaže da zadrži vlagu kosi preko noći, ne bi polomile i održavati Curl obrazac - ne frizz.

5. Get uobičajenim postupcima

Nakon 3 godine uspješno tranzicije odlučio sam da napišem svoju knjigu pod nazivom Get My Curls Back! zbog toliko ljudi me pitaju kako da se njihov lokne leđa kao što je moja.

Ima sjajne kritike 5 zvjezdica i je možete kupiti preko Amazona i paperback i zapali ovdje. Nadam se da moji savjeti su pomogli! Sretno na zdrav put kosu.

load...