Faqs o tretmanu za ravnanje kose | BA.inspinre.com
Ljepota

Faqs o tretmanu za ravnanje kose

Faqs o tretmanu za ravnanje kose

Mnogi od vas su postavljali pitanja o novom tretmanu ispravljanje kose smo razgovarali o tome. Tražili smo nekoliko činjenica iz kompanije, Farouk Systems, i željeli smo ih podijeliti sa svima vama! Također, pogledajte video ispod da jesam naglašavajući proces od početka do kraja. Samo postaviti bilo kakva pitanja u vezi, a ja ću pokušati moje najteže da ih sve odgovoriti, ili naći nekoga ko može!

Pitanje: Koja je CHI Enviro američki Smoothing sustava?

A: Ovaj revolucionarni tretman eliminira do 95% od kovrča, smanjuje uvijanje i odmah dodaje nevjerovatan sjaj, silkiness i stanje na kosu. To je protein rekonstrukcije kompleks sa amino kiseline, proteini, svile i bisera povećati sjaj i snagu a. To je bez formaldehida i kemikalija formaldehid-oslobađajući. Njegova proteina i aminokiselina kompleks omogućuje privremenu promjenu u strukturi vlasi kose, ostavljajući lakše češalj za kosu, kao i silkier, lakše i sjajnija kosa.

load...

Pitanje: Kada mogu obojiti svoju kosu?

A: kosa mogu biti u boji odmah nakon tretmana izravnavanje sa Farouk Systems amonijaka boje.

Pitanje: Kada mogu perem kosu?

A: Možete shampoo kosu 48 sati nakon tretmana ravnanje. Međutim, nemojte koristiti poni rep bendova, clippies, gumice za kosu ili bilo šta što bi guše ravno obrazac kose za najmanje 48 sati nakon tretmana.

Pitanje: Koliko dugo će rezultati trajati?

A: zaglađujući rezultati liječenja može trajati do 4 mjeseca u zavisnosti od vrste i održavanje kose kod kuće od klijenta. Preporučuje se da kupci koriste CHI Enviro Home Care Održavanje šampon i regenerator.

Pitanje: Koliko dugo trajati liječenje završiti?

A: Prosječno vrijeme je obično 2 sata. Dužina, gustoća i količina kose će odrediti vrijeme provedeno tokom ove usluge.

Pitanje: Koliko brzo korisnici mogu učiniti dodir gore?

A: Ovaj tretman ispravljanje kose može ponovo dati nakon 4-6 tjedana. Nema štetnih kemikalija. Samo amino kiseline, proteini, svile i bisera se ulio u kosu.

Pogledajte ovaj video za malo više informacija:

load...