Dustin Brown osvaja naše srce na Wimbledonu 2018 | BA.inspinre.com
Ljepota

Dustin Brown osvaja naše srce na Wimbledonu 2018

Dustin Brown osvaja naše srce na Wimbledonu 2018

A, čak i ako imate, možete biti iznenađeni saznanjem da Jamajke-njemačkog pro-sportista je okretanje glave na teniskim terenima za više od deset godina.

Zašto? možete pitati.

Razlog je jednostavan:

Dustin Brown je sportski najviše EPIC dredove na bilo teniski teren, bilo gdje u cijelom svijetu.

Na sreću za sve nas kovrčava, coily, valovit, i loc entuzijaste, dobili smo gledati slatko servisa Browna, volej, i general awesomeness tokom ovog posljednjeg vikenda u Wimbledon.

Sada, ako ste poput mene, zadnji put gledao profesionalni teniski meč je kada Serena i Venus Williams su samo pogube igre, lijevo i desno, gore i dolje, horizontalno i vertikalno, bez kraja na vidiku. Mislim, samo čista i potpuna dominacija igre, znaš? Kako sam mogao i druge Ja sam-samo-ovdje-za-sestre navijači možda biti obdaren više #blackexcellence na sudu?

load...

Kada ti kažem cvilio sam sa oduševljenjem na prizor Dustin Brown high-leti, pored-the-kuk dužine Locs, to je bilo više od grleni uzvik koji su izbili iz dubine moje duše. Bio sam PUMPANI. I ja sam samo morao da ti o tome ne samo zbog Brown je izuzetan talent, već zato što mu je kosa izaziva ljude da izgube svoje mišljenje. Ozbiljno.

Foto: Diliff

Neka igrač igrati!

Osim Brown bio izuzetan profesionalni sportista, njegov dredovi su predmet mnogih rasprava u pro-tenis zajednice. Evo samo nekoliko razgovarano vrte oko interneta i streaming kanala:

  • Hoće težinu Browna dredove utjecati na njegov nastup?
  • Su protivnici ometati sve to za kosu?
  • Koliko često se Brown pere dredove, ako uopće?
  • Will Brown prerezao dredova u nekom trenutku u svojoj karijeri?

Wooooow.

Iako Brown će u ovoj godini neće biti napreduju do finala, i dalje želim da prate njegovu karijeru. Hoćeš li?

Kao i uvek, ostati kovrdžava i loc'd!

Sačekaj!

Ne možete samo ostaviti ovaj članak bez doživljava moć Dustin Brown sjaj. Gledam ovo kompilacija video, stvorio Wimbledon, čoveka u akciji!

load...