Dobitnici nagrada 2007 nagrada | BA.inspinre.com
Ljepota

Dobitnici nagrada 2007 nagrada

Dobitnici nagrada 2007 nagrada

Pogledajte fotografije još mnogo toga kovrčava Celebs!

NaturallyCurly inicirao nagrada prije dvije godine prepoznati te ljude i kompanije koje su napredovale kovrčave uzrok. Selekcija je napravljena od strane nas, uz doprinos naših članova. Prošlogodišnji pobjednici uključeni Shakira, kovrčava proizvod kompanije Devacurl, Curl Junkie i za djecu Place, trgovac na malo koji redovno ima kovrčava modela u oglase.

Tako drum roll, molim vas. Ovdje su pobjednici 2007. Kovrdžav u!

Taylor Swift

Jordin Sparks

Najbolji ženski Curly Celeb: Bilo je toliko velika žena od koga će izabrati da smo odlučili da izaberu dva ove godine: Američki pobjednik Idol Jordin Sparks i pjevač / glumica Taylor Swift. Teško je zamisliti bilo koji od ovih prekrasne pjevača bez kovrče. Volimo vidjeti mlade žene prihvate svoju kovrče.

load...

Swift i Sparks su služili kao pozitivan uzor mnogim mladim kovrdžav koji vide kako njihova prirodna kovrče ih čine prekrasan i jedinstven. U stvari, neki ravno kose tinejdžera čak dobio Stalni oponašati Swift izgled.

Čini Sparks da je udaljila od nje lokne prema ravniji izgled, što smatramo malo zbunjujuće, jer ona ima zavidan uvojke. Možda je naša Curly Nagrada će joj zatražiti da baci joj ravno željeza i rock one lokne!

Adrien Grenier

Najbolji muški Curly osoba: Bilo je smorgasbord kovrdžave muškaraca od koga će izabrati ovogodišnji je dobitnik. Ali mnogo pobjednik je bio Adrian Grenier, zvijezda HBO-a "Entourage" i filmovima kao što su "Đavo nosi Pradu".

Radije nego rezanje svoju kratku kosu da se sakrije bilo kakav znak talasa, on nosi njegove lokne dugo - trend Oduševljeni smo što vidjeti više u posljednje vrijeme.

Corbin Bleu

Najbolje Curly Muzičar: Corbin Bleu je divan teen muzičar i glumac, koji je glumio u hit "High School Musical", a njegov izbor je bio no-brainer. Dobitnik je brojnih glasova u celeb i muzičar kategoriju.

Corbin predstavlja novu generaciju kovrdžav koji zaista prihvate svoju lokne - veći, to bolje!

Katherine Heigl

Seth Rogan

Najbolje Curly Film: Bilo je teško zanemariti kovrče koje su dominirale "Knocked Up", film o kovrdžave nedovoljno zabušant po imenu Ben (Seth Rogan), koji ispunjava i slučajno impregnira Alison (Katherine Heigl). Alison sestra, Debbie (Leslie Mann) je kovrdžava jer joj je divan kćerka, Charlotte (scena kradljivac i Shirley Temple liče Iris Apatow). To je osvježavajuće da vidi film likova nosi svoju kosu u svom prirodnom stanju.

Jordan Richardson

Najbolje Curly Model: Možda ne poznajem po imenu, ali ste vidjeli Jordan Richardson lice i prekrasna kosa u oglasima za kompanije kao što su Benetton. Ovaj supermodel na treningu, koji nosi svoju prirodnu kosu, mogao bi se pridružiti redovima modela koji smo došli da znaju i vole na ime osnovi:. "Naomi" Tyra "," Iman "i" Gisele "Ona pokazuje da je prirodna kosa je postao novi standard ljepote.

load...

Najbolje Curly Aplikacije: print oglasa Devaconcepts 'proslaviti kovrče u punom sjaju. Oni su još jedan primjer kreativnosti i inovativnosti Deva je koristio za promociju ljepota kovrče.

load...