Da li su se qvc ismijavali svojom kovrdžavom kosom? | BA.inspinre.com
Ljepota

Da li su se qvc ismijavali svojom kovrdžavom kosom?

Da li su se qvc ismijavali svojom kovrdžavom kosom?

Sylvya Oluchy i Seun Oloketuyi su se udružili za dinamičnu kampanju / Photoshoot pod nazivom sa hashtag #sonapptural da predstave žene s lijepim prirodno coily kosu. Pogledajte više slika sa snimanja ovdje.

Da li QVC rugaju prirodna kosa njihov model živi na zrak? 

U Dooney & Bourke torbu prezentacije, QVC domaćin Sandra Bennett je prokomentarisao: "Možda ćete se osvrnuti i reći, zašto sam ja nosim kosu tako? Ali ti voliš svoju torbu i dalje", kada aparat u kovrdžava kosom model Michelle.

Osjećamo citat je izvađen iz konteksta, ipak je mnoge žene su najave i teška. Možete sami prosuditi gledajući video (sada uklonjen iz QVC) ovdje.

load...

Foto ljubaznošću TIA Instagram

Viola Davis, Tia Mowry, i još mnogo toga pokazati prirodno kovrdžava kosa na SAG Awards

25. Januara, Guild Awards godišnji Screen Actor je prikazao niz prekrasnih zvezdica, i Viola Davis, Tia Mowry i Lupita N'yongo nije razočarala. Volimo da sada možemo vidjeti pravi, iza scene slike zvezda sprema se za Red Carpet na njihovom Instagrams!

Lupita nas voli, ona nas zaista voli!

We loved Lupita je podignuta kosa toliko da smo imali Account Manager Kami isprobati, uz pomoć naših grafički dizajner Priscilla. Bili smo pucanje se na prizor Kami uzimanja klijenta pozive dok Prisila strpljivo uganula kosu. Sve je napravio korisno kada niko drugi nego sama Lupita dijele naš tutorial! Ako ste #TeamLN previše, pogledajte tutorijal.

Foto ljubaznošću korijena

Vijesti sidro izlazi na površinu nakon što je dobio otkaz zbog nošenja prirodne kose na zrak

U HuffPo Live intervjuu prošle sedmice, bivši KTBS meteorolog Rhonda Lee podsjeća na diskriminaciju je doživjela zbog toga što kosu koja nije žalio na "široj publici" na zrak. Gledati punu intervju ovdje.

Aussie je urnebesno viralni video osvjetljava dileme kose djevojčica

Brend za njegu kose Aussie obnovila je Sh * t Devojke kažu plamen sa ovim vedar video koji pokazuje visoki muškarac u periku poziranje kao djevojka koja jednostavno neće ćuti o svom (joj) kosu. Inače, Aussie je Moist šampon je već dugo kovrdžave kultnog (oh slip), tako da mi se to oni mogu napraviti nas smijati i da otpetljava lakše.

Pogledajte video

load...