Da li dugujemo kretanje kosa na severozapadu? I još 7 priča koje ste propustili | BA.inspinre.com
Ljepota

Da li dugujemo kretanje kosa na severozapadu? I još 7 priča koje ste propustili

Da li dugujemo kretanje kosa na severozapadu? I još 7 priča koje ste propustili

North West je svakako jedan od najslađi malo kovrdžav da ukrašavaju preeksponirana faza koja se zove osoba. Dok nećemo poreći da, tvrdeći da je Severna je jedini trendseter u pokretu koji je decenijama, stoljećima u izradi, je uvredljiv, odbacuju potezu. Jučer Kim i Kanye kćer je napunila 2 godine, što je dob u kojoj većina djece ne primaju Relakseri ili drugih kemijskih ravnanje u svakom slučaju. Dakle, vjerojatnost mješovite rase dijete ljuljanje 'prirodne lokne "je visok i to je norma, zapravo - mali osoba ili ne. Marjon Carlos Vogue kaže: "pinta veličine frizure Severa. [Su] osnovan malo Nori kao neka vrsta ikone kose za povoju i raznovrsne generacije Sva ljuljanje svoje prirodne kovrče sa bez presedana štih". Šta ti misliš, NaturallyCurly svijet?

Foto ljubaznošću Instagrama

Muškarci ne misle kovrdžava kosa je seksi, prema Harper Bazaar.

Od Olivia Palermo "dugo i ravno" kosa na Gigi Hadid "slick visok konjski rep", ne možemo pomoći, ali primijetiti odsustvo kovrčava, teksturom zastupljenost kose u Harpers Bazaar slideshow od 12 frizura da je svaki čovjek fawns više. Kako izgleda tvoj značajan drugi misle vaše prirodne kose?

Foto ljubaznošću gužve

load...

Ovaj pisac htio da bude unaprijed slom Britney Spears za jedan dan.

Od Baby One More Time kikice da sam rob 4 U, Britney Spears imao neke prilično vruće frizure u svom video prije bojao Kevin Federline-bos-headshaving ere. Žuriti saradnik Phoebe je želio da istakne Spears 'dani slave kroz svoju poznatu frizure. Ah, pop kulture nostalgija - sve je bilo bolje u 90-ih godina. Mi smo tu za ovo.

Foto ljubaznošću KOMPLEKSA

Lebron je Barber brani "Bigen boje za kosu" tvrdnje.

Plej-ofa su se i narod je plakala Lebron suze od tada. Usred svih razgovora igre, svako je također fokusira na jedan određeni stvar tokom sezone koji nije imao nikakve veze sa košarkom na svim - Lebron James 'kose. Prema Cleveland Cavaliers 'zvezdu, frizerski Nick Castemanos stoji uz svoje tvrdnje na glavi njegove "najteže klijenta". "Nema boja. Bez aditiva. Bez konzervansa ", rekao je Castemanos Yahoo Sports. "Svi misle da umire svoju kosu pomoću [privremene boje za kosu] Bigen ili Black Ice. To je sve što mu je kosa. Oni i dalje mi ne vjerujete. Ja dobiti Bigen komentira sve vreme.

Konačno, sistem za njegu kose koji se fokusira isključivo na potrebe potrošača.

Foto ljubaznošću NAMA NOVOSTI

Ovaj kubanski umjetnik performanse otvoren rasna ljepotica razgovor s konkurencijom prirodna kosa.

Diskriminacija među kubanskim stanovništvom je prevladava već duže vrijeme, a dok je često diskusiju koja biva gurnuto pod tepih, Havana umjetnica Susana Delahante pozvao 70 žena da učestvuju u takmičenju prijateljski kosu. Dva takmičenja tri kategorije su ispunjeni - prirodne i pleteni. Prema US News ", sociolozi kažu da nespremnost crni Kubanci 'da se identifikuju kao takav je moćan pokazatelj dugotrajan predrasuda."

Foto ljubaznošću TWITTER

Ne pitaj Žena, ako joj je prirodna kosa "add-on" - zatim je dodirnite bez pitanja.

Prošle sedmice Mad Men glumica Teyonah Paris morao zatvoriti blaženo neuk čovjek dok ručati s prijateljima. Kao "starac" joj je prišao, nastavio da joj dozvoli da zna da joj je kosa bila "stimulativna" i pitanje "Je li to tvoj ili dodatak?" u narednom dah. Paris zajednički niz tweetova da podrže njen Rant da, u osnovi. "#ignorance, #privilege" i biti besramno "zapanjen" nije dobar izgled. Ovaj tjedan, direktor Selma Ava Njeno imao dishearteningly slično iskustvo sa počinioca.

load...

Foto ljubaznošću Chatham County ŠKOLE

Jedan 8. Greder dao svoj glavni je Lebron rez.

To je bio djelotvoran poticaj, to je sigurno. 8. Razredu iz Bennett u Chatham County, North Carolina, moram da gledaju svoje glavnice, Dan Barnwell, dobiti obrijane glave na buzz cut za donošenje kraj razred (EOG) testiranje sa 90 posto znanja u kategoriji znanosti.

load...