Curls kokosovog sublimnog i šlaga proizvoda pregled proizvoda | BA.inspinre.com
Ljepota

Curls kokosovog sublimnog i šlaga proizvoda pregled proizvoda

Curls kokosovog sublimnog i šlaga proizvoda pregled proizvoda

Priznajem, u početku sam mislio da ne bih plače za nekoliko razloga.

Za jedan, ime brenda je čudno nekako odbojno za mene, jer napamet nisam mogao da shvatim šta tip "kovrče" ove linije uslužuje.

Nakon obilaska njihove web stranice i vidim da imaju niz proizvoda za svaku svaku vrstu iz labave valova u uske spirale, objavio sam sumnje i znao moje 3C uvojci su biti u dobrim rukama za tuš ili dva.

Kokos Sublime regenerator

Voljela sam miris. I njegova detangling svojstava je to tako, tako uzbudljivo.

Dozvolite mi da počnem govoreći svi koliko me miris usisani u pravu. Ozbiljno, bilo je tako primamljivo, opuštajuće. Podsjetio me na tropske odmor. Natopljene sam kosu i obložen moje vlasi od korijena do kraja (sa posebnim osvrtom na mom krajevima). Onda sam trčao moje širok zubima češalj kroz nju bez ikakvih problema. Je uređaj ima tonu klizanja, tako da moja kosa nije bez zapinjanja ili trzaj na sve. Moje proces detangling je super glatko. Jedna stvar koju ja želim je da je bilo više od ovog proizvoda.

load...

Cijena nije toliko strm da ne mogu da uzmem još ako mi je potrebno da, ali ipak, imala sam osjećaj kad sam ga koristio da sam volio to, ne bih da se posvete za slaganje ove boce u kupatilu ormar za jednostavne činjenice da postoje i drugi proizvodi koji nude veće veličine za istu cijenu (ili manje).

Šlag

Oko 30 minuta kasnije sam odmota ručnik, scrunched, i primijetio mnogo više definicija u svakoj uvijanje. Moja kosa je mekša i pufnastije, koji mi je dao izgled velikih volumena bez neposlušnu nakon izgled.

Otišao sam sa mojim normalnim dnevnu rutinu i šlag combo krema uređaj + činilo mi se držite za taj dan. Pored toga što pomaže moja kosa biti kovrča bez i puni tijelo za oko 12 dobro sati, mirisao sam kao jebeni cupcake. I za mene, to je dobra stvar! Svako Hodao sam po pohvalio kako sam namirisao. Haha! Noću kad sam pospremio moju kosu i bacio na moje svile haube, nisam mogao dalje miris proizvod raj-kao u mojoj kosi. I u san, otišao sam.

Na moje iznenađenje, nisam imao puno nagomilavanje proizvoda u mojoj kosi sledeći put i co-oprati. I još jedan ugodno iznenađenje koliko dobro Curls proizvode mi je pomogao da postignu nevjerojatan drugi dan kosa sa ease- samo dodala malo vode i još malo šlaga na mom krajevima, i voila!

Jeste li isprobali ove kovrdžave linije još?

Stupiti u kontakt sa mnom na Instagram @DevriVelazquez

load...