Cozys Corner ako je smanjim njenu kosu, kičme će nestati | BA.inspinre.com
Ljepota

Cozys Corner ako je smanjim njenu kosu, kičme će nestati

Cozys Corner ako je smanjim njenu kosu, kičme će nestati

Pitanje: Ako ošišani moje kćeri, ona će izgubiti lokne? Ja ću vam dati malo pozadini o kosi. Nikada nisam skratila kosu. Ona je stara 3 godine, a kad joj je izgubio je mokra ide joj donji dio leđa. Kada joj je kosa mokra mogu okrenuti oko mog prsta i to će držati da je skoro cijeli dan. Stavili smo je kosu u rep puno za školu. Kada je suho, to je malo niža od sredine leđa. Većina njenih uvojke ispod ramena. Znam da je težina kosa će ispraviti gornji dio. Moje pitanje je, ako se smanji da će ona izgubiti pregib ili će ostati kovrdžava zbog težine se skida? Znam da je to dobro za kosu da se obrubljen s vremena na vrijeme. Ja znam da li će izgubiti uvijanje, ona će izgubiti curl (Nadam se da ne volim njenu kosu).

Udoban: To je vrlo teško odgovoriti na to pitanje, bez zapravo vidimo i osjećaj joj kosu, a onda još uvijek ne znamo dok ne prestani. Možda dobar trim koji dodaje neke davno slojeva će zapravo poboljšati kovrdža. Moguće je, kao što ste spomenuli, da težina kosa joj je ono što je što je pravo na vrhu. Također je moguće da su te kovrdže što vidite su iz nje "kosa kao beba", te da, nažalost oni će nestati nakon što smanjiti njenu kosu. U svakom slučaju, redovito podrezivanje kose vaše kćeri je važan dio za održavanje zdrave kose i dobar grooming.

load...

Pitanje: Moje 3 1/2-godišnja kćerka Anastazia ima vrlo kovrčave kose. Kada se osuši. To je vrlo teško češlja. Možeš li mi pomoći pronaći proizvod koji će dati svoj život za kosu i tijelo i dati mu vlažan izgled? Volio bih da ona nosi joj kosu, ali to je noćna mora popraviti kasnije.

Udoban: Tako mi je drago da ste postavili to pitanje! Kovrčava kosa nikada ne treba češljani suho iz dva razloga. 1. To čini kosa izgleda neposlušnu i lomljiva, baš kao što ste spomenuli. 2. Možete zaista oštećuje kosu. Ovo je toliki problem za toliko klijenata da vidimo da smo zapravo napravili proizvod samo za ovu potrebu! Koristite Tako Cosy Luck Lime Pre-raščešljavanje kose tretman u kadi sa češljem širokim zupcima. Nakon šamponiranja, nanesite veću količinu Pre-raščešljavanje kose tretman za kosu, koristeći više zamršenih područjima. Češlja kosu, počevši na krajevima i rade svoj put prema vlasištu, centimetar po centimetar. Zaplete će češljati odmah. Zavrnuti sve višak vode i ručnik suha. Nemojte ponovo češlja kosu. Umjesto toga, SCRUNCH kosu Dakle Ugodna Kooky Kiwi Styling krema, kako bi održao i kontrole kovrče, kao i izbjeći kovrča i dodati sjaj.

Pitanje: Moje 3-godišnji sin je uplašena na smrt će dobiti svoju šišanje. Moram povući ga nogama i vrišti svaki put. Da li postoji neka stvar koju mogu učiniti da bi ovo bolje iskustvo - za nas oboje?

Udoban: Niste sami! Toliko djecu plaše dobivanja šišaju (što je razlog zašto sam otvorila dječje frizerski saloni). Imam tri riječi savjeta za vas - distrakcija, distrakcija, distrakcija! Dođite pripremljeni. Knjiga, snack, lizalica, zabava igračke ili obećanje nagradu može pomoći. To ne mogu. Ako postoji salon klinac je u blizini, preporučujem da idem tamo jer je stilisti imaju više iskustva u radu s prestravljen dijete. Da li imate neku ideju šta sin se boji? Našli smo toliko različitih razloga za strah dece, od kojih su neke lako izbjeći. Na primjer, možda mrzi rta. U tom slučaju, samo preskočite rta i donijeti rezervne majicu. Možda se boji trimera, i potrebno je da je osjećaj u rukama da vidi da to nije tako strašno. Vidi da li će sjediti u krilu jer to može pomoći. Koji god put vas da mu pomogne, ne zaboravite da ako vidi ste zabrinuti i uplašeni, on će sigurno biti uplašena!

load...

Pitanje: kosa Moja kćerka je izgleda tako lijepa kad sam oprati. Kovrdže su savršeni! Ali kad se probudi ujutro, to je pufnastu nered. Ima li nešto što mogu učiniti - pletenice, konjski rep - da spriječi svoju kosu iz uzimajući u neredu kad spava?

Udoban: Obično preporučujemo da djevojke s dugom kosom spavati s labavu pletenicu ili konjski rep da to spriječi noću. Međutim, to neće spriječiti sve "poofiness." Neki kovrče će se dogoditi samo od trenja na jastuk. To je vrlo lako da se bave! Koristite Tako Cosy voćni Delight koji se ne ispire i Detangler. Sprej za kosu za lagano navlažiti i lagano SCRUNCH. To će trajati dva minuta ujutro, a lokne će izgledati kao nov!

Pitanje: Imam pitanje o proizvodima za oblikovanje kose. Kako mladi je premlad za korištenje gelova i stajling kreme? Da boli kosu? Osušite ga? Osećam se kao moja 2-godišnjeg uvojci treba malo čekanje ili su toliko nejasna, ali se čini čudno da stavi stajling proizvod na to.

Udoban: Moj najveći problem kad sam otvorio moj prvi udoban rezova za djecu u 1994. Godine pronalaženje visoke kvalitete, nježan preparate za kosu za djecu. Bio sam toliko očajna da sam morao da stvori svoju liniju šampone. Tako je Tako Ugodna je rođen! Ne postoji ništa loše u proizvode koji koriste u kosi vašeg djeteta da održava dobro njegovan izgled, samo pobrinite se da koristite nježna proizvoda koji su obogaćene vitaminima, mineralima i prirodnim sastojcima. Pokušajte Tako Cosy Groovy Grape gel, koji je bez alkohola. To neće osušiti svoju kosu, i pomoći će držati kovrče bez gledanja krut ili masna.

load...