Bb kreme za kosu su ovde | BA.inspinre.com
Ljepota

Bb kreme za kosu su ovde

Bb kreme za kosu su ovde

Baš kad ste mislili da je BB krema pomama je dostigla svoj vrhunac, popularni tehnologija propust-zamagljivanje je sada skočio prolaza u njegu kose. Ali šta to znači za vaše pramenove?

Kombinacijom tretmana i styling sastojke zajedno u jedan proizvod na isti način na koji lica BB kreme kombinuju njege kože sa šminkom, možete start zdravlje kose i tekstura brzo, zahvaljujući boce prepun višestruke koristi.

"To je slično onome što stilistima izraz 'cocktailing' različitih proizvoda zajedno kako bi se primijeniti jedne prilagođene balzam", kaže San Diego stilista i salon vlasnik Jet Rhys. Međutim, neke od sofisticiranih sastojaka u ovim novim high-tech balzama sada dolaze ravno iz njege kože.

VIŠE: BB krema-The Skincare proizvod koji radi sve

BB krema Proizvodi

Proizvoda Try

  • KeratinPerfect dlake BB 3-u-1 Multi Action Hair Beauty balzam
  • load...
  • Alterna Caviar Anti-Aging Plava Beauty balzam
  • Pantene Ultimate 10 BB Crème
  • To je 10 Miracle Silk Smoothing Balm

KeratinPerfect dlake BB 3-u-1 Multi Action Hair Beauty balzam (28 €) sadrži ekstrakt jabuke matičnih ćelija u borbi protiv kosu starenja; nano-keratin proteina za jačanje; i ulja argana, marelica kernel i badema da vlaže i dodati sjaj. Alterna Caviar Anti-Aging Plava Beauty balzam (28 €) koristi vitamina C, limun, kamilica i med hidriraju i dodajte tijelo, sjaj i sjaj Buttery boje za kosu. Vlasnički kavijar ekstrakt Linija je uliva Omega-3 masne kiseline u kosu da poveća elastičnost. Još nema riječi o brineta ili crvenokosa verziji.

Ostali proizvodi tvrde grand-slam liste prednosti, od kojih izgleda magični broj 10.

Pantene kaže pri kreiranju Ultimate 10 BB Crème (5 €), kompanija "Pogledao je za njegu kože koristi od BB krema i optimizirani pravo nivo sastojaka za proizvod koji je dobro ne samo na kosu, ali i pruža besprijekoran finiš. "Pokušajte ovo melem za popravak, toplinske zaštite, kovrča kontrola, sjaj, omekšavanje i letjeti-dalje-kroćenje koristi, između ostalog.

VIŠE: Da li su CC kreme Zapravo se razlikuje od BB kreme?

I to je 10 njegu kose upravo predstavio odsustva-u Miracle Silk Smoothing Balm (20 €), za koji se tvrdi 10 prednosti, uključujući ispravljanje, smanjenje na vrijeme sušenja, otpetljava, produžavajući svoj je proboj i bestežinskom kosu čekanju, sve u jednom naletu.

Neki mogu reći BB kosu kreme su samo marketing jazz, ali svi smo za sve što štedi vrijeme, novac i prostor na našem kontra stalno gužva kupatilo.

VIŠE: Get 5 minuta Curls u jutro

load...