Alat koji treba da bude svaki plopperov BFF | BA.inspinre.com
Ljepota

Alat koji treba da bude svaki plopperov BFF

Alat koji treba da bude svaki plopperov BFF

Kao što će vam puno kovrčave djevojke reći, frotira ručnici su neprijatelj naše kose. Zašto? Oni nahrapaviti se zanoktica i može uzrokovati kosu da postane frizzier, grublji i nepregledan. Nisam koristio frotir ručnici na moju kosu sada već godinama i to napraviti tako velika razlika! Kovrčave Tee ručnik i spavanja Bonnet izrađeni su od 100% pamuka dres koji će upija vodu, ali ne i svoju kosu proizvode. I ne samo to, oni će vam pomoći vaša kosa suva sa znatno manje kovrče (vs a frotir ručnik) u manje vremena, bez obzira da li feniranje ili osuše.

Dobivanje dobar kosa dana nije uvijek o stvarnim oblikovanje kose proizvode, šamponi i regeneratori koje koristite. Ostali alati (čak i do ručnike i kako si spavao) prave razliku u tome kako dobro vaša kosa može ispasti.

Ono što oni kažu

  • Zaštita: Smanjuje Šteta i zadržava Dužina
  • Beauty: meka na dodir za kosu i regenerator u Free
  • Vlaga upija vodu Not Your Hair Products
  • Lagodan Fit: boravak Put, čak i kada spavanje
  • Vegan & Earth Friendly 
  • load...

"Plopping olakšano !: dobiti veliku Curls Bez Bacanje Your Back Out.A proizvod koji radi za Vaše Tip kose: 100% pamuk Jersey Sigurno za sve vrste"

Šta ja kažem

Sviđa mi se Curly Tee ručnik! Jedan od mojih omiljenih funkcija je činjenica da nude originalnoj veličini i Extra Long Size- savršen za one poput mene tamo čija je kosa samo predugo za većinu ručnici! Ja sam dobio toliko navikli da vidim krajeve moje kose stick od svega i potrebe da se prilagodi ručnika tako savršeno them- ne pokrivaju s njima! Kovrčave Tee ručnik pokriva sve moje kose s lakoćom.

Kovrčave Tee je jednostavan za korištenje, previše. Nakon što je tuš i primjenu svih mojih oblikovanje proizvoda, nisam okrenuo glavu naopako i postavite sve moje kose unutar kovrdžave tee. Unutrašnjost to izgleda kao torba. Sviđa mi se što na dnu tee je zatvoren jer osigurava moje krajeve ili bilo moje kose ne bude zanemarena. Onda sam prilagoditi vrhu da sjedi na čelo i povezuju dvije žice zajedno, tako da ostaje ugašena. Sviđa mi se činjenica da postoji opcija kravatu, pomaže Kovrčava Tee boravak put. Opcija tie vam omogućava da podesite ugradnje na tačan veličini glave. Onda plop mi je kosa na vrhu glave i uzeti dva "tee ruke" i vezati ih zajedno lagano na vrhu. Onda sam ugurati konce unutra. Kovrčave Tee stalno mi je kosa mi se s puta, dok radim svoj njegu kože i njegu tijela, a upijanje vode u isto vrijeme. Kada je završeno sa sve ostalo u mom rutina skinem kovrčava tee, pronađite se mene tiče, SCRUNCH malo i ja sam sretno na putu. Ako ste ikada imali problema pokušava "plop," Mislim da ovaj proizvod ne olakšavaju.

Kovrčave Tee Sleep Bonnet je napravljena od istog pamuka dres kao Curly Tee. Ovo je još jedan pobjednik. Pokušao sam toliko različitih kape satena sna jer znam da spavanje u haube pomaže kod klupka, lom i može proširiti pranje kose do dana 2, 3 i šire. Prema Curly Tee mjesta, ukoliko satena haube nije pravi satena, to može i osušite kosu. Nisam znao da je ranije. Moj problem sa satenskim haube je da nikada nisu stajali na glavi tokom cele noći. Uprkos najboljim namerama, nakon sve moje bacanje i okretanje ja bi neminovno probuditi bez poklopca motora na. Kovrčave Tee Sleep Bonnet je velika jer funkcija remi string mi omogućava da prilagodite da će to biti savršene je veličine za glavu. Sleep Bonnet ne samo da ostaje rečeno, moja moja kosa izgleda sjajno sutradan. Ja obično ananas moju kosu ispod u gustoj frizuru.

Pazi mi video review

load...