9 stvari koje muškarci moraju znati o ženama sa prirodnom kosom | BA.inspinre.com
Ljepota

9 stvari koje muškarci moraju znati o ženama sa prirodnom kosom

9 stvari koje muškarci moraju znati o ženama sa prirodnom kosom

Ne često pisati postove posvećene partnerima naturalistas ali mislio sam da bi bilo dobro da dijele neke savjete o dating žena s prirodnom kosom. Jer bez obzira na to kako gledate na to; mi naturalistas sigurno imamo svoje načine. Stoga sam sastaviti listu sa vrha 9 stvari koje trebate znati kada dating žena s prirodnom kosom:

Vi i samo vi možete joj dodirne kosu

Njena kosa je dio njenog tijela. Vi, kao pun ljubavi i odan partner, je dozvoljeno da ga dirati baš kao i ostatak njenog tijela. Imajući to u vidu, ona će vjerovatno ne sviđa kad stranci (tvoj njuškalo prijatelji, roditelji ili drugi) to dodir bez traženja dozvole. Pogotovo ne kada se dodaje: "Vau. Nisam očekivao da to bude ovaj meka. "

Nekolicina masti

Ako radite potrebu da joj dodirne kosu, ovo radite na vlastitu odgovornost. Šta rizikuju pitate? Činjenica da će ruku biti pokrivena u ulju ili ostaviti u uređaj. Dakle, nemojte mi reći da te nisam upozorio.

load...

Nedjelja = dan za pranje veša

Ćete morati naučiti da prihvati da nećete biti u mogućnosti da dijele svoj nedjeljom zajedno kao oni posvećen prala kosu. To znači da će cijeli dan biti posvećen čišćenje i kondicioniranje kosu. Pokušajte da razumeju i da je ne žuriti u ništa. Ako je gurnuti u žureći se, tako da i dalje može da uradi nešto sa ostatkom svog vremena (da, ja sam to rekao ranije), ona će pokušati da ubrza proces. Ali, to samo znači da će njena kosa slomiti još više jer će ona to tretira s manje strpljenja. Daj joj vremena joj treba.

Da, ona je potrebna sve one proizvode za kosu

Da, slatki Gospode da. Ona ne trebaju sve proizvode ona je polaganje oko kupatilo. Pitao si za ženu sa punim set kose i stoga ćete morati prihvatiti da će njena kosa proizvodi zauzimaju 70% od kabineta kupaonice. A neki od polica. A možda i svoju stranu kreveta.

Nemojte je ikada zvati Snoop Dogg look-a-like

Čak i ako ona ima lude sposobnosti repanja, nijedna žena s pletenicama želi da čuje ovo. Svake noći ona pletenice svoju kosu kako bi se sačuvala vlagu i spriječiti ga od petljaju. To je imperativ za žene sa prirodnom kosom. To bi moglo potrajati, ali se isplati. Možeš je podržati nudeći kratkom masažu vrata. Rekavši da izgleda kao Snoop Doggy Dog (sada Snoop Lion) je nešto manje podrške.

Ne bacajte ništa dalje bez pitanja

Nemoj nikad, i mislim EVER, baci joj je kosa proizvodi dalje bez tekuće pored nje. Uvijek pitajte ako možete baciti ga čak i ako postoji debeli sloj prašine na njemu. Za sve što znate da je ona jednom svaka tri mjeseca-amazing-secret-krem formulu. Samo zato što ne koriste naše proizvode na redovnoj bazi, ne znači da ne treba više.

Zanemarite spavanja

Svake noći idemo u krevet, stavili smo na našem satena spavanja. Najbolja stvar za učiniti je djelovati kao da ga ne vidim. Veliki ne-ne kaže da je ona nosi smiješno kuhanje šešir. Mi svakako znamo da je kapa nije seksi dodatak našem životu, ali to je mora imati na vlagu prirodnu kosu i spriječiti ga od petljaju.

load...

Plače svuda u kući

Ako živite s Naturalista vaša kuća će vjerojatno biti obuhvaćeni u malo kovrčava dlaka. Možda ne sviđa mi se ovo ili da je to nehigijenski, ali rješenje problema je: a Hoover. Nemoj nikada reći da su kovrče izgledaju kao stidne dlake! Ako napravite tu grešku možete završiti u velikoj borbi u kojoj scenariju ćete biti čišćenje dlake sami.

Ona često mijenja joj frizuru

Bron foto: Keturah Ariel

Prirodna kosa je vrlo svestran. Jednog dana ona će biti ljuljanje afro, a sutradan je mogla da ga vezali natrag bliski. Sedmice nakon što je ona mogla imati pletenice i nedelje nakon što je mogla uzeti ih u Rock A 'pletenicu out ". To je neverovatno deo ima prirodne kose!

Zar to nije sjajno Imati odnos sa ŽENA SA prirodne kose ??

Ovaj članak je napisao ThisGirlsBlackBook za CurlyNikki.

load...