8 prirodnih frizura koje donose toplotu ovog leta | BA.inspinre.com
Ljepota

8 prirodnih frizura koje donose toplotu ovog leta

8 prirodnih frizura koje donose toplotu ovog leta

Obično, ljudi sa ravnom kosom žele kovrdžavu kosu, a ponekad, osobe sa kovrdžave kose Bolje bi bilo da imaju ravnu kosu da se bave ga tad malo lakše. Ipak, sve pramenove kovrčave kose su lijepe i oni sadrže vlastite ličnosti koja ga čini jedinstvenim. Upravljanje može biti stresno i zamorno ponekad, posebno u klimama koje nisu uviti prijateljski, na primjer, ljeto. Znoj i vlažnost uzrokovati dodatne kovrča, plus topline samo čini da kosu neugodno, a povremeno, nepraktično.

To su osam od naših omiljenih prirodnih frizura ljeta.

Slika: @curlybeviie

Ovaj stil je tako kraljevski i bezvremenski. Bilo da imate posebnu priliku dolazi ili želite začiniti izlazak, probajte ovaj pleteni stil kruna probati.

Slika: @chelliscurls

Nikada ne možete pogriješiti sa nekoliko dobro postavljeni pribor. Prigrlite dan 3 kovrče pomoću okretnog jedne strane vaše kose u "X" i dodajte zlato lisice za brz i jednostavan stil u pokretu.

load...

Slika: @jasmeannnn

Bantu čvorova su takav sjajan način da dodate definiciju ili jednostavno dati izjavu. Kretati svoj pranje i ići ljuljanje ovoj zabavnoj bantu čvor kruna za svaku priliku.

Slika: @pekelariley

Ovaj klasični pola-up stilu pola-down nikada neće izaći iz mode, ali pokušajte uključuje neke teksture dodavanjem obrte i pribor.

Slika: @joyjah

Prostor lepinje su sladak i super za festival sezone. Pokušajte srerujemo kosu, a zatim omatanje ih u lepinje dodati teksturu i stil. Polaganje tih rubova je opcionalno.

Slika: @lipstickncurls

Još jedna lepinja ideja srerujemo ili uvijanje kosu natrag u 4 sekcije i proizvodi za završnu ih sa peciva na krajevima. Glam ovaj jednostavan stil, dodajte zlato lisice ili neke zlatne zavojnice.

Slika: @ahfro_baang

Za mnoge kovrdžav, pletenice su go-to ljeto stil za čuvanje kosu iz vaše lice, a mi volimo da je ovaj stil je elegantan, a da ne teksture.

load...
Slika: @pekelariley

Ova kovrčava Mohawk je emisija stoper. Maksimalni volumen donosi da će biti sigurni da okreću.

Ovo su samo nekoliko ideja kako bi vam od previše vruće boraveći moderan, ovog ljeta. Ono što jedinstvenim stilova Jeste li probali i voli?

load...