8 kovrčanih stajalica za koje smo zauvek zahvalni | BA.inspinre.com
Ljepota

8 kovrčanih stajalica za koje smo zauvek zahvalni

8 kovrčanih stajalica za koje smo zauvek zahvalni

Tokom cijele godine podsetimo od mnogih stvari za koje smo zahvalni. Na primjer, podršku naše čvrsto pletene kovrčava zajednice! Zatim, tu su proizvodi koji su izmenili naš kovrdžava kosa putovanja na bolje. Oni pustom ostrvu proizvoda za koje smo vječno zahvalni.

Ovdje su osam najboljih kovrčave i valovite kose proizvode smo pronašli najviše kovrdžav biti najviše zahvalni za godinu-kolo:

8 Curly Stylers za koje smo vječno Grateful

1. Aveda Confixor Liquid Gel

Aveda Confixor Liquid Gel, 18 €. Ovo "ne pahuljica, bez nereda", gel ima neverovatan, prirodan miris da ga i ostavlja lokne glatka i sjajna. To je "ne kovrče" Obećanje je siguran da molimo sve kovrdžav. Najbolje od svega, to je previše velika cijele godine proizvod!

load...

2. TRESemme 'Curl definirajući gel u spreju

TRESemme 'Curl definirajući gel u spreju daje puno od onoga što obećava - definicija. Njegova svjetlost sprej omogućava uvojci da zadrži svoj oblik i držati cijeli dan previše. Za manje od 5 € ovaj proizvod je definitivno "zahvalan must- imaju."

3. Biosilk Glazing Gel

BioSilk Ostakljenje Gel, 14 €, je nježan za većinu curl-tipovi, ne pusti kosu i ne izgradi. U njoj se čuva kosu mekom, definira kovrče i dodaje definicije. Ovo svjetlo gel je odličan proizvod za sloj sa drugim proizvodima, ili koristite sami.

4. Pantene Curly Hairspray

Pantene Curly Hairspray u Satin Hold ne ostavlja kosu ljepljive ili hrskavi. Njegova prijatan miris i pristupačne 4 € po cijeni su savršeni za bilo koji tip uvijanje / talasa.

5. Samy Big Curls Creme

Samy Big Curls Creme, 5 €, je citrusa mirisna, lagani creme koja radi na hidratizira i podignite kao i definirati. To kroti frizzies i mogu se koristiti čak i sa drugim proizvodima, ali čini čuda na vlastitu previše.

6. Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier, 17 €, je kremasti losion koji zaista dobiva kovrče u formu. Malo ide dug put. Uparen sa odsustva u uređaj, ovaj proizvod je jedan veliki kovrdžav su zahvalni za cjelogodišnje.

7. Kinky Curly Curling Custard

Kinky Curly Curling Krema, 17 €, drugi "Sveti gral" spajalica za mnoge kovrdžav i all-around izuzetan proizvod. Svojih prirodnih sastojaka dopustiti kosu da ostane glatka i sjajna, dok su "grudica" kosu u prekrasne uvojke.

load...

8. Shea vlage Curl Povećanje Smoothie

Shea vlage Curl Unapređenje Smoothie, 10 €, je bogat, kremasti hranjivi odsustvo za kovrdžav. Ovaj proizvod može biti uparen sa lagani gel, ili se koristi samostalno. Kovrče su ostavljeni prirodnog izgleda, ali mekano, i miris sjajno. Aloe, vitamina E i kokosovo ulje zadržati kovrče i nahranjena cijeli dan - i mi smo veoma zahvalni za to!

load...