8 dječjih knjiga sa kovrdžavim likovima | BA.inspinre.com
Ljepota

8 dječjih knjiga sa kovrdžavim likovima

8 dječjih knjiga sa kovrdžavim likovima

Curlee Girlee

Curlee Girlee od Atara Twersky je priča o djevojci koja želi svoju kosu da bude kao i svi drugi. Ona želi joj je kosa dugo rasti kao špageti niz leđa, a ne postrance i kovrdžava kao ona kosa raste. Ona pokušava toliko načina da izgledaju kao i svi drugi, ali ništa ne radi. Curlee Girlee konačno shvati da joj je kosa u redu samo način na koji je to i da ne treba da izgledaju kao i svi ostali.

Emi je Curly Coily, Cotton Candy dlake

Ova priča Tina Olajide je oko Emi, 7-godišnja djevojka koja dijeli pozitivnu poruku o njoj kovrdžava, coily, pamuk bombona kose i ono što ona najviše voli o tome. Je zabavnu priču uči osnovni saveti za negu prirodnu kosu i tehnike u razigran i nezaboravan način.

Penny i Magic Puffballs

Ova priča je o Penny po Alonda Williams, djevojka koja je htela da nosi svoju kosu "dolje" kao i sve druge djevojke u svojoj klasi. Penny pitao zašto njeni prijatelji su imali duge ravne kose i ona nije, što ju je tužna. Mama Penny odluči da oblikujete svoju kosu u magičnom puffballs. U priči, Penny uči kroz niz zabavnih avantura u kojoj se dogoditi divan i čarobnih stvari kada je nosi svoju puffballs.

load...

Big dlake Do not Care

Ovo rhyming slikovnica Crystal Swain- Bates je o djevojci po imenu Lola koja ima ogromne kosu. Kosa joj uzrokuje da ona izgubi na žmurke i blokira pogled na bilo koga ko sjedi iza nje. Ova knjiga je dizajnirana da poveća samopoštovanje i izgradnje povjerenja. To je savršen za bilo koji djevojka ili dječak koji je ikada osjetio samosvjesne o svojoj kosi i možda trebati podsjetnik da je u redu da izgledaju drugačije.

Ja sam prilično princeza

Ovaj rhyming i slikovnica Crystal Swain- Bates ima Makayla, prilično princeza koja živi u dvorcu daleko. Ona zna da je biti princeza nije samo o njoj fensi stvarima i da treba da stavi u radu biti najbolji princeza ona može biti. Na kraju ove priče, Makayla shvaća da "To nije moj zamak, moj štapić ili haljinu koju sam." 

Juni Peters, Vi će promeniti svet Day One

Ova priča je o juna Peters, 10-godišnja djevojka koja ima vrlo daje srce. Juni je odlučna da napraviti razliku u svijetu i ona će učiniti sve što je potrebno za to. Juni uči vrijednu lekciju o razgovoru sa strancima. Ona je naivna mlada djevojka koja ne razumije zašto ju čin dobrote čini neki ljudi sretni, ali i brine njene roditelje. Ova priča ohrabruje djecu i odrasle pomoći onima kojima je potrebna.

Happy dlake

Ovo je slikovnica koju Mechal Renee Roe koja promovira pozitivna samopoštovanja. Happy dlake akcija ljubavi za različite nijanse i tipove kose.

load...

Princeza Cupcake Jones i nestalih Tutu

Da vaše dijete dobiti u naviku čišćenja nakon sebe? Ova priča Ylleya Fields je oko Cupcake učenje važnost sređivanja i stavljanje stvari na svoje pravo mjesto kada ju tutu nestane. 

Koje su knjige svoj omiljeni djecu za svoj kovrdžave klinci? 

load...